Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puškárová v rozpakoch: Švajdovo vyznanie lásky v priamom prenose!

Patrik Švajda bez rozpakov prejavil náklonnosť k Zlatici Puškárovej priamo v Televíznych novinách. Zobraziť galériu (7)
Patrik Švajda bez rozpakov prejavil náklonnosť k Zlatici Puškárovej priamo v Televíznych novinách.

BRATISLAVA - Romantické gesto! Patrik Švajda (41) a Zlatica Puškárová (36) tvoria pár už dlhé roky. No stále to medzi nimi iskrí. Intímne prejavy náklonnosti si dokonca moderátor neodpustil ani v priamom prenose pri vysielaní Televíznych novín. Jeho pohľad a dotyk pri reportáži o ideále krásy hovorili za všetko.

Toto sa často nevidí! Zlatica Puškárová už rok a pol pôsobí v Televíznych novinách. Vďaka tomu sú s Patrikom Švajdom partnermi nielen v súkromí, ale aj na obrazovkách. Spolu majú službu v spravodajskom štúdiu aj tento týždeň. 

V pondelok však divákov prekvapili niečím, čo sa doteraz na Slovensku v správach snáď ešte nikdy nestalo. Dvojica uvádzala reportáž o ideále krásy a práve vtedy si Švajda dovolil pred kamerami aj súkromné gesto. „Koho sme obdivovali kedysi a za kým nám srdce prahne dnes?” hovoril so širokým úsmevom Patrik, pričom počas druhej časti svojej vety chytil Zlaticu za ruku. 

Takto dal moderátor všetkým najavo, že jeho srdce patrí len Puškárovej a práve ona je jeho ideálom krásy. Hoci vyzerala trošku v rozpakoch, po takmer štrnásťročnom vzťahu musel blondínku takýto prejav lásky naozaj potešiť.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu