Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Puškárová sa pochválila krásnou mamou: 60-tku by ste jej netipovali!

Mama Zlatice Puškárovej oslávila 60. narodeniny. Zobraziť galériu (5)
Mama Zlatice Puškárovej oslávila 60. narodeniny.

BRATISLAVA – Na svoj vek nevyzerá! V rodine Zlatice Puškárovej (36) sa v uplynulých dňoch vo veľkom oslavovalo. Okrem jej partnera Patrika Švajdu (42) mala totiž narodeniny aj mamina dlhoročnej markizáčky. Televízna plavovláska sa pri tej príležitosti pochválila svojou mamou aj na sociálnej sieti. A čerstvá šesťdesiatnička Erika Puškárová vyzerá naozaj výborne.

Čo že je to šesťdesiatka?! Notorickú známu pieseň si môže pokojne pozmeniť a s úsmevom na tvári nôtiť mama Zlatice Puškárovej. Tá pred pár dňami oslávila okrúhle narodeniny, no z pribúdajúceho veku si nemusí robiť žiadne vrásky. Potvrdzuje to aj momentka z rodinnej párty, ktorú markizáčka zverejnila na sociálnej sieti. „Moja krásna mamina. Vek je pri nej naozaj iba číslo. Mami, si najlepšia,” pripísala k fotografii Zlatica.

Ako nám moderátorka prezradila, pri príležitosti okrúhleho jubilea sa zišla celá rodina. „Mali sme takú väčšiu oslavu. My sme takí, že sa snažíme intenzívne stretávať a prežívať spoločne strávené chvíle naplno,” prezradila pre topky.sk Puškárová. „Mamina je úžasný človek a rovnako tak aj tatino,” dodala blondínka, ktorá spoločne s najbližšími darovala oslávenkyni velikánsku tortu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu