Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Explózia smiechu v priamom prenose: Trapas Švajdu a Puškárovej!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa vo včerajších Televíznych novinách neudržali a nekontrolovateľne sa smiali. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa vo včerajších Televíznych novinách neudržali a nekontrolovateľne sa smiali.

BRATISLAVA - Tak to im nevyšlo! Vo včerajších Televíznych novinách na Markíze si vyrobili Zlatica Puškárová (36) a Patrik Švajda (41) úsmevný trapas. Dvojica sa totiž po reportáži o hendikepovaných prasiatkach nedokázala kontrolovať. Výsledkom bol záchvat smiechu.

Čaro živého vysielania spočíva aj v tom, že sa často na obrazovky dostane to, čo by moderátori najradšej úplne vymazali. Príkladom môže byť menší trapas vo včerajších Televíznych novinách, ktorý si vyrobili markizáci Patrik Švajda a Zlatica Puškárová. Na obrazovkách bola totiž odvysielaná reportáž o postihnutých prasiatkach, ktoré mali prostredníctvom terapie rozveseľovať hendikepované deti. No chutným zvieratkám sa podarilo vyčariť úsmev na tvári aj moderátorom. Dvojica sa totiž nedokázala ovládnuť a spustila nekontrolovateľný smiech. 

„Chúďatko prasa,“ povedal s roztraseným hlasom moderátor, ktorý sa za svoj potlačovaný smiech vzápätí ospravedlnil. „Prepáčte,“ zahlásil. Niekoľkokrát svoje správanie oľutovala aj blondínka, no nedokázala si pomôcť a smiala sa ďalej. 

Podobne úsmevné situácie však v markizáckych Televíznych novinách nie sú ničím výnimočným. Spomeňme si napríklad na Martinu Šimkovičovú, ktorá tiež vybuchla od smiechu. Moderátorka svoje emócie neovládla ani po boku Patrika Švajdu, s ktorým sa náramne zabávali na nezapnutom rozparku svojho kolegu. Či Marianna Ďurianová, ktorú rozosmiala predstava, že ju o niekoľko rokov budú kŕmiť veľkou lyžicou ako istého indického starčeka. 

VIDEO: Smiech v Televíznych novinách 

Smiech v TN - Puškárová, Švajda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu