Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadna facka pre frajera Mareša: Pozrite, ako ho ponížila!

Srdce Leoša Mareša vraj patrí Petre Faltýnovej. Tá má však už iného nápadníka. Zobraziť galériu (4)
Srdce Leoša Mareša vraj patrí Petre Faltýnovej. Tá má však už iného nápadníka.

PRAHA - Toto nečakal! Leoš Mareš (38) sa už viackrát rozišiel s modelkou Petrou Faltýnovou (36). Po každej rozlúčke si k sebe znovu našli cestu. A vyzeralo to tak aj tentokrát. Po rozchode spolu nafotili propagačné materiály a moderátor začal opäť rozprávať o tom, že kráska je pre neho tá pravá. Brunetka mu však urobila poriadny škrt cez rozpočet. Za českého frajera má už totiž náhradu - bohatého Američana.

Kopanec od lásky jeho života! Leoš Mareš sa už asi trikrát rozišiel s Petrou Faltýnovou. Posledné odlúčenie dokonca verejne oznámil na instagrame. O to väčšie bolo prekvapenie, keď v Ríme spolu pózovali na propagačných záberoch. Neskôr sa objavili ako pár na otvorení istého klubu. „Moje srdce patrí Petre Faltýnovej, takže moja prítomnosť s ňou tu je logická a mne veľmi príjemná,” povedal pre portál iDnes.cz. 

Dokonca v súvislosti s návratom k modelke prezradil až nezvykle osobné záležitosti„Nemám problém chyby naprávať, povedať prepáč. Snažím sa to nevzdať. Petra mi napísala: Ty vždy bojuješ, až keď nie je o čo. Odpovedal som: Pokiaľ existuješ, tak bude o čo bojovať,” uviedol Mareš. 

Najnovšie sa však musí vyrovnávať s poriadnou ranou. Petra si totiž podľa informácií českého Blesku už našla niekoho iného. Stalo sa tak na Floride, ktorú považuje za svoje druhé bydlisko. A ulovila vraj väčšieho pracháča, než je Leoš. Zdroj denníka tvrdí, že ide dokonca o miliardára. Samotná Faltýnová priznala, že nápadníka má, no nechcela to bližšie rozoberať. Pre moderátora, ktorý sa neustále chváli drahými autami a luxusom, to musí byť riadne poníženie... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu