Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Fuj, sexica Hanychová ako bezdomovec: Neumyté vlasy, trčiace tangáče!

Agáta Hanychová si na svojej vizáži nedala príliš záležať. Pozornosť pútala neumytými vlasmi a trčiacimi tango nohavičkami. Zobraziť galériu (13)
Agáta Hanychová si na svojej vizáži nedala príliš záležať. Pozornosť pútala neumytými vlasmi a trčiacimi tango nohavičkami.

BRATISLAVA - Zvodná kráska? Ale len občas! Jakub Prachař (30) je už neodmysliteľnou súčasťou šou Česko Slovensko má talent ako moderátor po boku Martina Pyca Rauscha (36). Na nedeľnom finále podporovala mladšieho z pánov v hľadisku aj jeho manželka Agáta Hanychová (28). Tmavovláska, ktorá má povesť sexi kočky, však svojím zjavom mnohých zaskočila. V rozgajdanom oblečení s vykúkajúcou bielizňou a so zanedbaným účesom totiž pripomínala skôr bezdomovca než štýlovú krásku.

Galéria: Fotoreportáž z finálového večera šou Česko Slovensko má talent

Nedeľné finále šou Česko Slovensko má Talent bolo očividne lákadlom aj pre polovičky účinkujúcich porotcov a moderátorov. Leoš Mareš napríklad odbiehal do hľadiska za svojou priateľkou Petrou Faltýnovou, ktorá pútala pozornosť ultrakrátkymi šatami. Podporu medzi prítomnými divákmi mal aj Jakub Prachař. Jeho manželka Agáta Hanychová však svojím zjavom nikoho neohúrila. Práve naopak.

Pri pohľade na kontroverznú modelku bil do očí predovšetkým jej neupravený účes. Agátine vlasy vyzerali neumyto a čelenka okolo hlavy na indiánsky spôsob tento fakt len zdôrazňovala. Ukážkový ale nebol ani outfit tmavovlasej sexice. Hanychová si totiž do mrazivého počasia obliekla vzdušnú letnú sukňu, ktorá jej po celý čas padala z bokov. Prísediaci moderátorovej lásky tak každú chvíľu mohli vidieť jej strieborné tango nohavičky či tetovanie v oblasti podbruška.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu