Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Elegán Kukura ako ho nepoznáte: Zaklincoval to štýlom bezdomovca!

Juraj Kukura pútal pozornosť teniskami v homeless štýle. Zobraziť galériu (6)
Juraj Kukura pútal pozornosť teniskami v homeless štýle.

BRATISLAVA - No ale toto! Juraj Kukura (67) má stále povesť šviháka, ktorý dbá na svoj vzhľad. Vo svojich outfitoch na bežné dni mieša elegantné prvky s pohodlným štýlom. Tak tomu bolo aj pred pár dňami, keď sme ho stretli v uliciach hlavného mesta. Pri pohľade na jeho obuv to však vyzeralo, akoby si tenisky požičal od miestneho bezdomovca.

Juraj Kukura patrí k mužom, ktorých si len málokto vie predstaviť bez slušnej košele a saka. V takomto oblečení sa zvyčajne pohybuje aj v bežných dňoch. Inak tomu nebolo ani pri nedávnych potulkách mestom, kedy spomínané kusy oblečenia doplnil pohodlnými nohavicami tehlovej farby. 

Túto nedbalú eleganciu ale dopĺňala obuv, akú by zrejme od hereckého majstra nikto nečakal. Šedé „číňanky” so zipsom si totiž väčšina ľudí spojí skôr s mladšími ročníkmi. Navyše, ku Kukurovi príliš nepasuje špina, ktorá sa na nich zreteľne vyníma. Ale ktovie, možno si umelec zadovážil módne kúsky, ktoré sa predávajú priamo s patinou na štýl bezdomovca. A tieto vychytávky stoja samozrejme nemalé peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu