Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlé správy z Jojky pre Koleníka: Andymu Krausovi došla trpezlivosť!

Ján Koleník sa v Paneláku objavuje stále menej, Andy Kraus usporiadal konkurz na nový sexsymbol. Zobraziť galériu (8)
Ján Koleník sa v Paneláku objavuje stále menej, Andy Kraus usporiadal konkurz na nový sexsymbol.

BRATISLAVA - Má to nahnuté! Ján Koleník (33) po rokoch účinkovania v Paneláku prijal hereckú ponuku u našich západných susedov. Výsledkom je naozaj výrazné okresanie jeho natáčacích dní na Slovensku. Najnovšie dokonca hrozí, že sa z projektu úplne vytratí. Môže o tom svedčiť aj konkurz na nový seriálový sexsymbol, ktorý pred pár dňami usporiadal scenárista Andy Kraus (46). V budúcom roku totiž bude jojkársky počin pokračovať, no otázka je, či aj s tmavovlasým fešákom v úlohe mafiána.

S týmto nerátal! Ján Koleník tento rok prijal ponuku nakrúcať v Čechách. No práca na seriáli První republika sa výrazne podpísala na jeho slovenských aktivitách. Na Panelák, v ktorom je takmer od jeho začiatku, mu už veľa času nezostáva.

Týmto tvorcom poriadne skomplikoval robotu. Scenárista Andy Kraus si totiž uvedomuje, že ženské diváčky potrebujú mať na obrazovkách aj šarmantného muža. Začal preto uvažovať o novom sexsymbole, ktorý zasiahne do deja. „Keď sa to Koleník dozvedel, ponúkol viac termínov, kedy môže nakrúcať. Ale veľmi mu to nepomohlo,” tvrdí náš zdroj.

Podľa informácií topiek totiž Andy hľadanie nového fešáka nevzdal. Potvrdil nám to aj on sám. „Áno, v uplynulých dňoch sa uskutočnil kasting na nový sexsymbol v Paneláku,” povedal Kraus. Jeho zámerom pritom nie je doslovné nahradenie Jána v úlohe Masláka, ale vytvorenie úplne novej postavy. Výber je preto trochu zložitejší. „Pozícia atraktívneho idola ženských sŕdc ostáva naďalej otvorená,” priznal otec denného seriálu.

Samotný fešák z Banskej Bystrice, ktorý túto situáciu spôsobil, to má nahnuté. Ako tvrdí náš informátor zo zákulisia, jeho účasť v budúcoročnej sérii je v tomto okamihu otázna a v Jojke s ním skôr nerátajú.

Pozrite si, ako vyzerajú známe slovenské herečky v seriáloch a mimo nich. Spoznali by ste ich? Viac na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu