Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Panika a stres v Jojke: Borovský naháňa strach, moderátori sa boja o miesta!

František Borovský svojich zamestnancov personálnymi zmenami zaskočil. Zobraziť galériu (3)
František Borovský svojich zamestnancov personálnymi zmenami zaskočil.

BRATISLAVA – Nič nie je isté! Po čistkách v Markíze sa rozhodli upratovať aj v Jojke. Ako sme vás včera na topkách informovali, na Kolibe došlo k viacerým organizačným zmenám. Tie nastali nečakane, čo u zamestnancov spustilo lavínu pochybností. Podľa našich zistení generálny riaditeľ František Borovský (37) s čistkami zďaleka neskončil. Miesta nemajú isté dokonca ani dlhoročné tváre televízie.

V televízii Joj panuje momentálne poriadne dusná atmosféra. V pondelok totiž došlo na Kolibe k zmenám v organizačnej štruktúre. Tie sa týkajú viacerých úsekov a vyžiadali si už aj prvé personálne "obete" na dôležitých miestach. Z funkcie vedúcej oddelenia marketingu, PR a analýz bola odvolaná Ivana Semjanová. O významnú pozíciu obchodného riaditeľa prišiel Martin Hrežo. Ich odchod bol sprevádzaný prepúšťaním ďalších zamestnancov z jednotlivých úsekov. Nečudo, že tieto opatrenia vyvolali medzi Borovského ľuďmi nervozitu a zmiešané pocity.    

Reorganizácia jednotlivých oddelení prišla náhle, nikto o ničom nevedel. Svedčí o tom aj včerajšie oficiálne vyjadrenie televízie, ktoré kompetentní rozposlali do médií. Vyplýva z neho, že niektoré novovytvorené funkcie ešte nemajú svojich riaditeľov. Vymenovaní majú byť „v najbližších hodinách.” Podľa tvrdení nášho zdroja majú „zmeny pokračovať. Noví ľudia, ktorí nastúpia, si budú vytvárať vlastné tímy zamestnancov. V napätí sú aj moderátorské tváre.” 

Oveľa väčšie personálne zemetrasenie je na pláne v konkurenčnej Markíze. Nový riaditeľ modro-žltej televízie Matthias Settele má za úlohu minimalizovať náklady. Podľa našich informácií by mal postupne v priebehu niekoľkých mesiacov vyraziť zhruba stovku zamestnancov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu