Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ján Koleník stratil v Čechách šmrnc: Toto že je sexsymbol?!

Ján Koleník odišiel kvôli nakrúcaniu seriálu První republika pred pár mesiacmi do susedného Česka. Za ten čas sa však zmenil na nepoznanie a stratil iskru. Zobraziť galériu (10)
Ján Koleník odišiel kvôli nakrúcaniu seriálu První republika pred pár mesiacmi do susedného Česka. Za ten čas sa však zmenil na nepoznanie a stratil iskru. (Zdroj: česká televízia/tv joj)

BRATISLAVA - Čo to s ním porobili?! Ján Koleník (33) patrí bezpochyby k našim najpríťažlivejším hercom. A to nielen vďaka svojmu vypracovanému telu, ale aj frajerskému imidžu z jojkárskeho Paneláku. No po umelcovom odchode do susedných Čiech, kde účinkuje v seriáli První republika, sa jeho šmrnc akosi stratil. Po zhliadnutí jeho najnovších fotiek by totiž len málokto tipoval, že ide o slovenský sexsymbol.

Ján Koleník je označovaný za jedného z najsexi hercov súčasnosti. Veď svojím vypracovaným telom a imidžom drsného playboya pobláznil vďaka seriálu Panelák hlavu nejednej diváčky. Obľúbený herec sa však z jojkárskeho počinu pomaly, ale isto vytráca. Dôvodom je účinkovanie v českom projekte První republika, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv, čo ho časovo veľmi vyťažuje.

Ako vidno, s odchodom do susednej krajiny sa vytratila aj hercova povestná iskra. Dokazujú to najnovšie fotky, na ktorých nevýrazný mladík ani zďaleka nepripomína slovenský seriálový sexsymbol. Krátky trendy účes vymenil Koleník za dlhšie rozcuchané vlasy. Kvalitné košele vystriedali staré konzervatívne saká. No a zdá sa, že má aj o pár kíl menej, čo mu na jeho vizáži skôr ubralo než pridalo. 

Paradoxne je však samotný umelec so svojím novým výzorom spokojný. „Seriál sa odohráva v inej dobe, kedy sa nosilo odlišné oblečenie, iné účesy, nechodilo sa do fitka a zmena môjho momentálneho imidžu tomu odpovedá. Museli ma omladiť, keďže v scenári mám 27 rokov. No som spokojný. Je to herecká výzva, ako nebyť zaškatuľkovaný v jednej postave. Povedal by som, že konečne,“ prezradil pre topky.sk panelákový Maslák. Čo hovoríte na "nového Koleníka" vy?

Ján Koleník novým vzhľadom nepripomína slovenský seriálový sexsymbol.
Zobraziť galériu (10)
Ján Koleník novým vzhľadom nepripomína slovenský seriálový sexsymbol.  (Zdroj: tv joj/česká televízia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu