Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mórovej ulízaná hlava: Fúha, Diana, toto už nikdy viac!

Diana Mórová by sa mala takémuto ulízanému účesu vyhýbať. Až príliš jej zvýrazňuje uši. Zobraziť galériu (15)
Diana Mórová by sa mala takémuto ulízanému účesu vyhýbať. Až príliš jej zvýrazňuje uši.

TRENČIANSKÉ TEPLICE – Toto jej nevyšlo! Diana Mórová (43) patrí k ženám, ktoré sú stredobodom pozornosti všade tam, kde sa objavia. Herečka disponuje udržiavanou postavou, pestovanou tvárou a prirodzeným šarmom. Nedávno jej ale všetky tieto zbrane boli zbytočné. Sympatickej štyridsiatničke totiž v kúpeľnom meste pokazil imidž nevhodný účes.

Herečka Diana Mórová, známa napríklad z jojkárského Paneláku, si je vedomá toho, že ju svojím spôsobom živí tiež jej výzor. Seriálová Ivana Švehlová preto dbá nielen o svoju figúru, ale aj o celkový vzhľad. Do spoločnosti chodí zväčša štýlovo nahodená a dokonale upravená.

Vo šmrncovnom outfite sa herečka predviedla aj na módnej šou, ktorá sa počas uplynulého víkendu konala v Trenčianskych Tepliciach. Diana sa zhostila úlohy moderátorky. Pri tej príležitosti stavila na elegantné čierne minišaty, v ktorých dokonale vynikla jej postava. Ukážkový ale nebol herečkin účes. Vlasy ulízané do chvosta totiž pôsobili zanedbaným dojmom a Mórovej až príliš zvýraznili uši.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu