Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odviazaný žúr jojkárov: Mórová s ústami dokorán, Karnasová so spadnutým tričkom!

Diana Mórová si žúr užívala. Andrei Karnasovej sa počas skackania do rytmov hudby skoro vyzlieklo tričko. Zobraziť galériu (46)
Diana Mórová si žúr užívala. Andrei Karnasovej sa počas skackania do rytmov hudby skoro vyzlieklo tričko.

BRATISLAVA - Párty ako sa patrí! V pondelok večer sa v jednom z bratislavských barov zišli tvorcovia a protagonisti jojkárskeho Paneláku. Dôvodom bola okrúhla 1000. epizóda obľúbeného seriálu. Na oslave nechýbali ani herečky Diana Mórová (43) a Andrea Karnasová (39), ktoré sa vo víre zábavy poriadne odviazali.

Začiatkom tohto týždňa to v bratislavskom Starom Meste žilo! Pričinili sa o to herci a tvorcovia jojkárskeho Paneláku, ktorý je na Slovensku najdlhšie vysielaným seriálom. Pri príležitosti 1000. epizódy usporiadala televízia párty.

Nechýbala samozrejme hudba, ktorej sa azda najviac potešili herečky Diana Mórová a Andrea Karnasová. Obe umelkyne sa na parkete rozšantili ako školáčky a hudobníkov povzbudzovali hlasným krikom. Na ich výbornej nálade sa určite podpísala aj prítomnosť kolegov a priateľov. „Je to dobrý kolektív a dobre sa mi s nimi robí, tvorí, smeje. Nasmejeme sa veľmi veľa a to je dôležité, že je práca radosťou,” okomentovala svoje vzťahy s kolegami Mórová.

Dianine slová svojou prítomnosťou potvrdili aj Alexander Bárta a Viki Ráková, ktorí už v Paneláku síce nehrajú, no s ostatnými protagonistami stále dobre vychádzajú.

Sledujte Topky TV: Diana Mórová, Zuzana Vačková a Štefan Skrúcaný hovoria o svojom účinkovaní v seriáli Panelák.

Panelák párty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu