Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mórová prekvapila prsteňom: Diana, chystáš svadbu?!

Diana Mórová na módnej prehliadke ukázala „snubný” prsteň. Zobraziť galériu (15)
Diana Mórová na módnej prehliadke ukázala „snubný” prsteň.

BRATISLAVA - Spôsobila rozruch! Diana Mórová (43) sa v stredu vybrala na módnu prehliadku do centra hlavného mesta. Práve jojkárska herečka sa okrem predvádzaných modelov stala predmetom debát prítomných hostí. Jej ruku totiž zdobil prsteň, ktorý vyzeral ako snubný. Žeby po rozchode s Jurajom Mokrým (36) našla ryšavka toho pravého?! Odpoveď sme hľadali priamo u nej.

Chystá sa pred oltár?! Od rozchodu s Jurajom Mokrým nepredstavila Diana Mórová verejne žiadneho oficiálneho partnera. V stredu však v spoločnosti rozprúdila reči o svadbe.

Stalo sa tak na módnej prehliadke v centre Bratislavy, ktorá sa konala pri príležitosti uvedenia novej značky na trh. Herečka mala na ruke prsteň, ktorý sa blýskal do všetkých strán. Jemný krúžok s očkom až nápadne pripomínal snubný šperk. Žeby Diana v tajnosti dospela s nejakým mužom až k takémuto vážnemu kroku?!

Topky.sk zisťovali, ako to teda aktuálne vyzerá v Mórovej súkromí. „Momentálne naozaj nie som zadaná,” povedala nám herečka. „Tento prsteň mám dokonca už dosť dlho a kúpila som si ho sama,” dodala s úsmevom. Najdôležitejším mužom v jej živote tak nateraz zostáva len syn Quido.

Diana Mórová je poriadny kus ženy - ak chcete vedieť, ako vyzerá mimo kamier a divadelnej scény, pozrite si to na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Sledujte TopkyTV: Pozrite si zábery z Módnej prehliadky

Módna prehliadka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu