Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Bez iskry a odutá: Mirka, čo si to urobila s tou krásnou Partlovou?!

Dve tváre Mirky Partlovej. Zobraziť galériu (13)
Dve tváre Mirky Partlovej.

BRATISLAVA - Takto ju nepoznáme! Pre herečku Mirku Partlovú (28) je charakteristický jemný dievčenský vzhľad a úsmev na tvári. Blondínka sa na verejnosti objavuje zväčša dokonale upravená a doslova žiari. Partnerka speváka Petra Cmorika (33) si však v súkromí na imidž sexi kočky príliš nepotrpí. Nedávno sme ju zastihli pri odchode z práce a svojím výzorom nás poriadne zaskočila.

Mirku Partlovú si množstvo televíznych divákov spája najmä s postavou Angie, ktorú stvárňuje v jojkárskom seriáli Panelák. Viacerí z nich by ale zrejme sympatickú blondínku v civile ani nespoznali. Mimo kamier totiž herečka stavia na pohodlnosť a občas sa nasúka do outfitov, ktoré jej uberajú z krásy a ženskosti.

V takomto oblečení sme ju mali možnosť vidieť aj nedávno - pri odchode z práce. Priestory, v ktorých sa nakrúca jojkársky Panelák, opúšťala so zachmúrenou tvárou a v neprehliadnuteľnom outfite. Na sebe mala pokrčené tričko a maxi sveter až po zem. Vlnité vlasy si schovala pod čapicu a smerom k svojmu autu vykračovala v masívnych kanadách.

Americká herečka Mary-Kate Olsen by Partlovú zrejme za tento outfit pochválila. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že inklinuje k tzv. homeless štýlu obliekania. Sympatickej partnerke Petra Cmorika to však predsa len oveľa viac pristane v ženskejších kúskoch.

O tom, že herečka Mirka Partlová volí viac elegantnejší štýl si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk. V takomto jednoduchom outfite doslova žiarila.

Mirka Partlová sa pri výbere svojho outfitu inšpirovala tzv. homeless štýlom.
Zobraziť galériu (13)
Mirka Partlová sa pri výbere svojho outfitu inšpirovala tzv. homeless štýlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu