Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kríza Cmorika a Partlovej zažehnaná: Pozrite, ako si ju Peter stráži!

Peter Cmorik si svoju priateľku Mirku Partlovú ostražito stráži. Zobraziť galériu (16)
Peter Cmorik si svoju priateľku Mirku Partlovú ostražito stráži.

BRATISLAVA – Stále spolu! Peter Cmorik (32) a Mirka Partlová (27) sa dali dokopy zhruba pred pol rokom. Spočiatku sa síce zdalo, že v prípade dvojice pôjde len o krátkodobý románik, opak je však pravdou. Ich vzťah napríklad neohrozili ani herečkine stretnutia s bývalým partnerom Martinom Madejom (24), ktorý ju chcel získať späť. Zrejme aj z tohto dôvodu Peter nezabúda pri svojej šarmantnej priateľke na ostražitosť, o čom sme sa mohli presvedčiť na včerajšej spoločenskej akcii.

Nepohli sa od seba! Speváka Petra Cmorika a jeho priateľku Mirku Partlovú sme v pondelok stretli na krste novej knihy Tamary Heribanovej. Spisovateľka uvádzala na trh počin s názvom Misia Eva, prísne tajné. Dielo je určené deťom a je hlavne o láske. Tá má očividne svoje miesto aj vo vzťahu spomínanej prominentnej dvojice, ktorá si svoje city prejavovala priamo na verejnosti.

Peter totiž Mirku neustále objímal a hladkal. Spokojný úsmev na jeho tvári navodzoval dojem, že vo vzťahu s panelákovou herečkou je spokojný. „Nevadí mi na nej vôbec nič. A vážim si, že ma táto žena miluje,“ povedal nám nedávno na margo ich vzťahu spevák.

Interpret však očividne ani v stave zamilovanosti nezabúda na ostražitosť. Svoju priateľku držal väčšinu času v náručí. Mirka je totiž sympatická žena, ktorá o nápadníkov určite nemá núdzu. Navyše, jej bývalý partner Martin Madej po rozchode nevylučoval možnosť, že by sa k sebe ešte mohli vrátiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu