Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Partlová si vyrazila na rande s Cmorikom: Prekvapivo nechýbal ani jej bývalý!

Peter Cmorik a Mirka Partlová si vyšli na rande. V kine stretli aj blondínkinho exmilenca Martina Madeja. Zobraziť galériu (7)
Peter Cmorik a Mirka Partlová si vyšli na rande. V kine stretli aj blondínkinho exmilenca Martina Madeja.

BRATISLAVA – Tak toto "poteší"! Mirka Partlová (29) a Peter Cmorik (34) sú síce pracovne dosť vyťažení, no včera si našli čas aj na zábavu. Ruka v ruke sme ich stretli v bratislavskom kine, kam prišli na premiéru nového filmu zo série Transformers. V sále však na zaľúbencov čakalo prekvapenie v podobe blondínkinho bývalého frajera Martina Madeja (27).

Ako sa hovorí, svet je malý. A náhoda je blbec! Mirka Partlová a Peter Cmorik potvrdili svoj vzťah zhruba pred dvoma rokmi. V tom čase sa šuškalo, že herečka mala k interpretovi blízko ešte v čase, keď bola partnerkou speváka Martina Madeja. Zamilovaný trojuholník sa ale postupne rozmotal a každý z jeho aktérov vyzerá byť v súčasnosti spokojný.

Bratislava je však pomerne malé mesto a keďže sa zaľúbenci a rovnako tak aj Madej pohybujú v našom šoubiznise, občas sa nevyhnú náhodným stretnutiam. K jednému takému došlo i včera. Mirka a Peter si totiž vyšli na rande do kina. Zlákala ich premiéra sci-fi filmu Transformers: Zánik. Tú si však nedal ujsť ani Madej, ktorý sa ale usadil v dostatočnej vzdialenosti od zaľúbencov. Zrejme aby sa vyhol trápnym chvíľam.

Podobné stretnutia však vznikajú pomerne často. Svoje by o tom vedel hovoriť záletník Boris Kollár, ktorý na spoločenskom podujatí stretol hneď štyri svoje bývalky. S dusnými momentami sa musela popasovať aj tanečnica Mirka Kosorínová. Tá na párty po skončení šou Let´s Dance musela strpieť pohľad na svojho bývalého partnera Mateja Chrena, ktorý sa s ňou rozišiel kvôli Elene Podzámskej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu