Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hnev a faloš na Farme: Sexi Jana porazila matku troch detí!

Martina Duchová sa po prehre v dueli rozplakala. Zobraziť galériu (13)
Martina Duchová sa po prehre v dueli rozplakala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto nečakala! Po tom, čo Martina Duchová (28) pobudla v markizáckej reality šou Farma jeden mesiac, sa jej sen o výhre rozplynul. V sobotňajšom dueli podľahla svojej o 9 rokov mladšej súperke Jane Hrmovej (19). No viac ako prehra ju zasiahlo nie čo iné. A to zistenie, že ľudia, ktorých považovala za kamarátov, v súboji podporovali mladú Bratislavčanku.

Podobne ako po minulé týždne, aj túto sobotu sa v markizáckej reality šou Farma vyraďovalo. V dueli sa tentokrát stretli dve ženy. Slúžka Jana Hrmová si do súboja vybrala matku troch detí Martinu Duchovú. A dobre urobila. Hoci len málokto veril, že by rozmaznaná Bratislavčanka mohla v bitke o zotrvanie v šou uspieť, stalo sa tak.

Svoju súperku porazila na plnej čiare. Úspešnejšia bola nielen vo vedomostnom dueli, ale aj v pretláčaní. Východniarka Martina tak na statku nadobro skončila. A duel jej zároveň pomohol odhaliť to, čo doteraz nevidela – veľkú faloš, ktorá medzi súťažiacimi vládla. Aj napriek tomu, že sa mnohí tvárili ako jej veľkí kamaráti, v súboji podporovali jej sokyňu Hrmovú. „Hnevám sa na tých, čo fandili Jane. Na Veroniku, Fera, Jana a aj na toho Paca. Bola som veľmi prekvapená,“ neskrývala svoje sklamanie farmárka.

No hoci súťaž opúšťala s veľkým plačom, svoj koniec vraj neberie tragicky. „Je to hra a len jeden môže vyhrať. Ja to už síce nebudem, ale teším sa za rodinou. Už by som chcela byť pri nich,“ povedala tesne po vypadnutí Duchová.

Domov si teda neodnáša výhru, ale iba výčitky svedomia za to, ako sa správala k mladej Bratislavčanke. „Spoznala som skvelých ľudí, boli sme tam ako rodina. Mrzí ma akurát to s Janou, že sme mali medzi sebou konflikt. Nebolo odo mňa pekné, ako som reagovala. Som predsa matka troch detí. Som staršia, Janka je mladšia a mohla by mi byť aj dcérou,“ uzavrela svoje pôsobenie na statku nezamestnaná mamina.

VIDEO: Rozhovor s Martinou Duchovou tesne po vypadnutí.

Rozhovor s Martinou Duchovou tesne po vypadnutí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu