Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Holé prednosti »babičky« Šiškovej (53): Páni, tá má ale odvahu!

Anne Šiškovej nahota nerobí problém ani vo vyššom veku. Zobraziť galériu (6)
Anne Šiškovej nahota nerobí problém ani vo vyššom veku.

BRATISLAVA – Nemá problém! Nahota pred kamerami je bežnou súčasťou hereckého chlebíčka. Nie je však veľa umelkýň, ktoré by sa na odvážne scény nechali nahovoriť aj vo vyššom veku. Slovenke Anne Šiškovej (53) ale odvaha nechýba. Divákom ukázala svoje nahé vnady aj napriek tomu, že sa už čoskoro stane babičkou.

Ako sme vás už na topkách informovali, dcéra Anny Šiškovej – Dorota Nvotová je v radostnom očakávaní. A hoci sa herečka o pár mesiacov stane starou mamou, rozhodne nebude úplne typickou babičkou. Ešte počas minulého roka sa totiž pred kamerami pýšila svojimi nahými prednosťami.

Šišková nakrútila odhalené scény v rámci filmu 7 dní hříchu, ktoré režíroval jej manžel Jiří Chlumský. Keď sme ju ale oslovili s otázkou, či s tým nemala problém, do reči jej príliš nebolo. „Nemám čas. Som v Miláne,“ odbila nás herečka, ktorej nahé telo nemalo pred kamerami premiéru. Už v minulosti ju vo svojich filmoch vyzliekol aj Juraj Nvota. Len tak pre zaujímavosť dodávame, že aj za neho bola blondínka kedysi vydatá.

Anna Šišková odhalila vo filme 7 dní hříchu svoje nahé vnady.
Zobraziť galériu (6)
Anna Šišková odhalila vo filme 7 dní hříchu svoje nahé vnady.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu