Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dorota Nvotová prekvapuje: Namiesto rozvodu dieťa so ženatým milencom!

Z Doroty Nvotovej bude už čoskoro mamička. Zobraziť galériu (3)
Z Doroty Nvotovej bude už čoskoro mamička.

BRATISLAVA – Bude mamičkou! Súkromie Doroty Nvotovej (30) je veru poriadne pestré. Umelkyňa je ešte stále vydatá za svojho anglického manžela Johnyho Rowetta (38), no v týchto dňoch už nosí pod srdcom dieťatko iného muža. Herečka a speváčka totiž zhruba po štyroch mesiacoch randenia otehotnela so svojim novým partnerom Martinom. Zaujímavé je tiež to, že budúci otecko je, podobne ako červenovláska, ešte stále oficiálne vo zväzku s niekým iným.

Poponáhľali sa! Dcéra herečky Anny Šiškovej – Dorota Nvotová prežíva momentálne šťastné obdobie. Už o pár mesiacov totiž privedie na svet svoje prvé dieťatko, ktoré čaká so svojím novým partnerom. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Život, umelkyňa sa v blízkej dobe plánuje usadiť v Moskve, kam ju priviedla frajerova práca.

Dorota je síce veľmi dobrodružný človek, no nateraz musí vymeniť všetok adrenalín za rodinný život. „S malým bábätkom aj tak nebudem môcť robiť také divočiny, ako som bola zvyknutá,“ poznamenala v rozhovore pre spomínaný magazín červenovláska. V súvislosti s radostnými novinkami sme sa spojili aj s herečkinou mamou. „Ja sa nemôžem vyjadrovať bez jej vedomia. To by odo mňa nebolo pekné,“ poznamenala k novinkám v živote svojej dcéry Šišková.

Budúci rodičia by však popri radosti z očakávaného prírastku mali myslieť aj na oficiálne ukončenie predošlých vzťahov, ktoré formálne podľa našich informácií ešte stále pretrvávajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu