Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Toto na Vianoce nečakala: Nvotová šokovala mamu Šiškovú!

Dorota Nvotová svoju mamu Annu Šiškovú poriadne prekvapila. Zobraziť galériu (8)
Dorota Nvotová svoju mamu Annu Šiškovú poriadne prekvapila.

BRATISLAVA – Dohnala ju k slzám! Herečka Anna Šišková (52) na tohtoročné Vianoce tak skoro určite nezabudne. Pričinila sa o to jej dcéra Dorota Nvotová (30), ktorá blondínke doslova vyrazila dych. Speváčka totiž svojej mame darovala ten najoriginálnejší darček.

Prišla stuhou previazaná škatuľka! Dcéra zosnulého hudobníka Jara Filipa a herečky Anny Šiškovej Dorota Nvotová má v Nepále svoj druhý domov. Najkrajšie sviatky roka ju však prilákali späť na Slovensko, aby ich strávila so svojimi najbližšími. Na tohtoročné Vianoce si speváčka pripravila pre svoju mamu poriadne šokujúce prekvapenie.  

Dorota totiž na internete zverejnila video, ktoré mapuje jej príchod domov.  A že bol originálny, o tom niet pochýb.  Výstredná speváčka sa totiž pred dverami do maminho bytu schovala do obrovskej škatule. Tú potom mladík, ktorý sa vydával za poštára, doručil Šiškovej.

Umelkyňa bola spočiatku z balíčka poriadne zmätená. Keď z neho po chvíľke vyskočila jej dcéra, neubránila sa slzám.  „To sa vôbec netešíš?!“ pýtala sa jej viackrát Nvotová. Šišková však nedokázala nájsť správne slová a len zmätene pobehovala po byte. Do reči jej však veľmi nebolo ani vtedy, keď sme ju v súvislosti s vianočným prekvapením oslovili. „Nemám vám k tomu viac čo povedať,“ odbila nás herečka.

VIDEO: Dorota Nvotová šokovala svoju mamu Annu Šiškovú.

Dorota Nvotová sa vrátila z Nepálu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu