Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fíha, to je zmena: Herečka Šišková (53) poriadne schudla a omladla!

Anna Šišková sa za rok zmenila, prekvapila schudnutou postavou. Zobraziť galériu (5)
Anna Šišková sa za rok zmenila, prekvapila schudnutou postavou.

PRAHA - Prekvapila! Anna Šišková (53) sa v stredu zúčastnila krstu kalendára s názvom Premeny. A ako sa zdá, názov titulu zobrala doslova. Jej vlastná zmena totiž všetkým vyrazila dych. Hoci aj minulý rok si na seba bez problémov nahodila koženú minisukňu, teraz jej pristane o čosi viac. Blondínka totiž zhodila nejaké kilá a vďaka tomu aj viditeľne omladla.

Vyzerá lepšie! Anna Šišková je herečka s osobitým šarmom, ktorý nestráca, ani keď jej váha ukazuje o pár kíl viac. Najnovšie však prekvapila úbytkom hmotnosti a mladistvým vzhľadom.

Zmenu jej výzoru si mohli v stredu všimnúť hostia na krste charitatívneho kalendára s názvom Premeny. Ten obsahuje fotografie celebrít v prevlekoch, v ktorých sú zvyčajne na nespoznanie. A v podobnom duchu na podujatí zaujala aj dvojnásobná mamička, ktorá si určite vypočula mnoho komplimentov na svoju schudnutú figúru i užšiu tvár.

Zisťovali sme preto, čo stojí za premenou, ktorá sa s ňou za rok udiala. „Mala som proteínovú diétu, len toľko k tomu poviem,” prezradila nám umelkyňa. Tým potvrdila, že krajší zovňajšok bol jej zámerom. A cieľ sa jej podarilo dosiahnuť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu