Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príliš krutá rana osudu: Haasová z Paneláku prišla o bábätko v 8. mesiaci!

Radosť Zuzany Haasovej sa zmenila na žiaľ. Zobraziť galériu (6)
Radosť Zuzany Haasovej sa zmenila na žiaľ.

BRATISLAVA - Radosť vystriedal obrovský smútok! Zuzana Haasová (32) v posledných mesiacoch prežívala šťastné obdobie. K dcére Romanke (8) mal totiž v lete pribudnúť ďalší potomok. Herečka aj napriek silnej cukrovke prežívala tehotenstvo v úplnej pohode a nesťažovala sa na žiadne komplikácie. Bohužiaľ, len niekoľko týždňov pred termínom pôrodu prišiel šok. Blondínka o svoje dieťatko prišla.

Takúto hru osudu nečakala. Zuzana Haasová vo februári potvrdila, že čaká svoje druhé dieťa. Ako nám vtedy prezradila, tehotenstvo museli s partnerom Martinom Kostkom starostlivo naplánovať. Herečka totiž už od detstva trpí cukrovkou a je odkázaná na inzulínovú pumpu.

Blondínka však napriek tomu svoj stav znášala bezproblémovo. „Doteraz som nemala absolútne žiadne komplikácie, žiadna nevoľnosť, únava, takže mi je dobre,” konštatovala vo štvrtom mesiaci pre portál jojkárskej relácie Supermama.

Bohužiaľ, ťažkosti ešte len mali prísť. A to až v ôsmom mesiaci. Zuzana podľa našich informácií totiž pred pár dňami o svoje dieťatko prišla. „Nehnevajte sa, ale toto je veľmi citlivá záležitosť, o ktorej nechcem v súčasnosti s nikým hovoriť,” povedala nám k nešťastnej udalosti herečka.

Rovnaký smútok v minulom roku prežívala aj moderátorka Jana Majeská či herečka Zuzana Kanócz. Obidve však po pomerne krátkom čase znovu otehotneli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu