Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bolestné tajomstvo moderátorky Majeskej: Prišla o bábätko!

Jana Majeská údajne prišla o bábätko. Zobraziť galériu (6)
Jana Majeská údajne prišla o bábätko.

BRATISLAVA – Namiesto radosti žiaľ! Zhruba pred mesiacom sa prevalila informácia, že je moderátorka Jana Majeská (38) v požehnanom stave. Hoci na materskú dovolenku plánovala nastúpiť až v júli, už dlhšiu dobu sa na televíznych obrazovkách vôbec neobjavuje. Podľa našich informácií je príčinou to, že blondínkino tehotenstvo skomplikovali vážne zdravotné problémy. Ich výsledkom je, že prišla o bábätko, ktoré čakala s manželom Ivanom.

Jana Majeská sa už dávnejšie vytratila z obrazoviek verejnoprávnej televízie. Priamo u nej sme zisťovali, čo je dôvodom televíznej absencie, keďže pôvodne avizovala odchod na materskú až v júli. „Diváci ma na obraze nevideli preto, lebo som na PN-ke,“ vysvetlila nám plavovláska.

Podľa našich informácií treba za komplikáciami hľadať zdravotné problémy týkajúce sa tehotenstva. Keď sme sa Majeskej spýtali, či je to naozaj tak, nechcela byť konkrétna. „Je to veľmi citlivá téma. Nerada by som to rozoberala. Ďakujem za pochopenie,“ reagovala blondínka.

Tvár verejnoprávnej televízie prechádza asi najťažším obdobím svojho života. Pred pár dňami totiž údajne prišla o bábätko. A to na začiatku piateho mesiaca tehotenstva. Vzhľadom na to, že je strata veľmi bolestná, je pochopiteľné, že Jana na tému materstva reaguje vyhýbavo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu