Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Haasová po krutej rane osudu opäť žiari šťastím: A hrdo ukazuje tehotenské bruško!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Haasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pozrite, ako jej to pristane! Zuzana Haasová (34) v posledných mesiacoch prežíva šťastné obdobie. Herečka známa najmä zo seriálu Panelák je totiž v radostnom očakávaní. V stredu večer sa dokonca s rodinkou objavila na premiére filmu Decibely lásky, kde pôsobila naozaj šťastne a spokojne. Z tehotenstva sa teší o to viac, že pred dva a pol rokom o bábätko bohužiaľ prišla.

Teší sa na ďalšieho potomka! Zuzana Haasová s partnerom Martinom Kostkom si pred viac ako dvoma rokmi prešli naozaj ťažkým obdobím. Herečka aj napriek cukrovke I.typu prežívala tehotenstvo v pohode, no krutá rana osudu ich život poriadne poznačila. V 8. mesiaci nastali komplikácie a pár týždňov pred plánovaným pôrodom umelkyňa prišla o bábätko.

No dnes žiari opäť šťastím, čo si mohli všimnúť aj v stredu večer návštevníci kina, ktorí si nenechali ujsť premiéru nového českého romantického filmu Decibely lásky. Blondínka prišla v spoločnosti svojho partnera a dcérky Romanky vysmiata a oblečená do žiarivého oranžového trička, pod ktorým sa jej črtalo tehotenské bruško.

Dnes sme zisťovali, ako momentálne zvláda tehotenstvo a či už vie aj pohlavie bábätka. „Prepáčte, ale som momentálne na kontrole, ozvem sa neskôr,“ odvetila nám herečka, keď sme sa s ňou spojili. Neskôr nám však s úsmevom odpísala: „Meno máme vybraté už veľmi dlho. Môže to byť aj chlapček aj dievčatko." Ako sa zdá, aj samotná herečka sa chce nechať prekvapiť.

Vysmiata Zuzana Haasová ukázala tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (9)
Vysmiata Zuzana Haasová ukázala tehotenské bruško.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu