Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tehotná Kalisová s nafúknutým dekoltom v živom prenose: Prsia ako nikdy!

Miriam Kalisová na jeseň porodí svoje prvé dieťa. Tehotenstvo je však v týchto dňoch vidno najmä na jej prsiach. V Nočných televíznych novinách totiž predviedla poriadne nafúknutý dekolt. Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová na jeseň porodí svoje prvé dieťa. Tehotenstvo je však v týchto dňoch vidno najmä na jej prsiach. V Nočných televíznych novinách totiž predviedla poriadne nafúknutý dekolt. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Miriam Šmahel Kalisová (27) sa nikdy netajila tým, že túži po bábätku. Pred niekoľkými týždňami sa jej želanie naplnilo. V súčasnosti totiž spolu s manželom Martinom (30) čakajú svojho prvého potomka. Ten by sa mal narodiť na jeseň. V súvislosti s požehnaným stavom sa nedá nevšimnúť, že sa tehotenstvo na tele mladej markizáčky pomaly prejavuje. No skôr, ako sa jej stihlo zaguľatiť bruško, sa jej nafúkli prsia.

Miriam Kalisová a Martin Šmahel si svoje áno povedali v lete minulého roka. Už tesne po svadbe sa dvojica netajila tým, že túžia po bábätku. Dnes už je markizácka moderátorka v radostnom očakávaní. „Tak a je to vonku. Je zo mňa Kinder Surprise,“ takto originálne oznámila šťastnú novinu na sociálnej sieti fanúšikom. Svoje prvé dieťa by mala porodiť na jeseň.

Ako si mohli všimnúť diváci v Nočných televíznych novinách Markízy, brunetka sa už pomaličky začína zaguľacovať. No viac ako na brušku sa tehotenstvo prejavilo na jej prsiach. Správy totiž uvádzala so skutočne nafúknutým dekoltom. Miriam sa síce ani v minulosti nemala za čo hanbiť, no výrazne plnší hrudník postrehol azda každý.

Moderátorky sme sa preto spýtali, ako vníma tehotenské zmeny na svojom tele. „Všetky sú zatiaľ pozitívne a verím, že to tak bude aj pokračovať. Veľmi si to celé užívame,“ netajila sa nadšením markizáčka, ktorá sa svojho prvého potomka už nevie dočkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu