Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šimkovičová ukázala bruško: Pozrite, čo s ňou spravilo tehotenstvo!

Martina Šimkovičová je zhruba v piatom mesiaci tehotenstva. Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová je zhruba v piatom mesiaci tehotenstva.

BRATISLAVA - Prospieva jej to! Ako sme vás už na topkách informovali, moderátorka Martina Šimkovičová (41) nosí pod srdcom svoje tretie dieťa. Tvár markizáckeho spravodajstva je približne v piatom mesiaci tehotenstva. Na jej zovňajšku sú už viditeľné určité zmeny. Okrem rastúceho bruška sme si všimli aj tvár žiariacu spokojnosťou.

Hoci je Martina Šimkovičová zhruba v piatom mesiaci tehotenstva, o radostnej novinke v jej živote vedeli donedávna len tí najbližší. Divákom markizáckeho spravodajstva sa totiž blondínka prihovára od moderátorského pultíku, za ktorým rastúce bruško nie je vidno. Okrem toho sa neobjavovala na žiadnych spoločenských akciách a mimo kamier uprednostňovala skôr voľnejšie kúsky oblečenia.

V súčasnosti sú už však blondínkine zaobľujúce sa krivky neprehliadnuteľné. Martinu sme pred pár dňami zastihli pred jej domom. Ako vidno, zmeny na jej tele sú už celkom značné. Moderátorku sme preto oslovili s otázkou, ako tehotenstvo zvláda. „Zatiaľ prebieha v poriadku. Dúfam, že to tak zostane,” reagovala Šimkovičová, ktorá nemá žiadne netradičné chute, ako to u mnohých žien v druhom stave býva.

Povráva sa, že markizáčka nosí pod srdcom dievčatko. Zisťovali sme, či je to pravda. „Pohlavie ešte na 100% nevieme,” povedala nám Martina. „Mená má na starosti náš syn a už dal nejaké aj na rodinné schválenie,” uzavrela tému tehotenstva s úsmevom.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť módny štýl Martiny Šimkovičovej i ďalších známych moderátoriek na obrazovke, aj mimo kamier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu