Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácka mamička Kalisová sa už zaoblila: Aha, aká je sexi!

Miriam Šmahel Kalisová sa už pýši takýmto bruškom. Zobraziť galériu (6)
Miriam Šmahel Kalisová sa už pýši takýmto bruškom.

MALORKA - Zaguľatila sa! Manželia Miriam (27) a Martin (30) Šmahelovci si užívali tohtoročnú dovolenku v podstate už v trojici. Markizácka moderátorka je totiž tehotná, a tak si potulky po slnečnej Malorke vychutnávala s bábätkom pod srdcom. Pri pohľade na sympatickú brunetku je viditeľné, že žiari šťastím a so zaobleným bruškom vyzerá priam fantasticky.

Moderátorka markizáckych Nočných Televíznych novín Miriam Šmahel Kalisová by sa už čoskoro mala stať mamičkou. Obdobie tehotenstva si podľa vlastných slov maximálne užíva a s rastúcim bruškom hravo zvládla aj aktívnu letnú dovolenku.

Brunetka si vychutnávala chvíle voľna spoločne so svojím manželom Martinom. „Mali sme sa úžasne, vodička bola super a veľa sme toho pochodili. Máme už prejdenú celú Malorku,” prezradila nám Miriam.

Tehotenstvo budúcu mamičku na potulkách nijako neobmedzovalo. „Mám pocit, že je to niečo úžasné. Každej žene by som dopriala, aby to prežívala tak ako ja,” reagovala markizáčka. Spoločne s manželom Martinom už rozmýšľali nad menom pre svojho potomka, zatiaľ však nevedia, či to bude chlapček alebo dievčatko. „Nejako sa ostýcha,” uzavrela s úsmevom Miriam. 

O tom, že moderátorka Miriam Šmahel Kalisová si už jeden sen splnila, sa môžete dočítať na ženskom magazíne FEMINITY.sk

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu