Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kalisová na obraze končí: Zrušili jej už úplne všetko!

Miriam Šmahel Kalisová po Televíznych novinách prichádza aj o stoličku v náhradnom nočnom formáte. Zobraziť galériu (5)
Miriam Šmahel Kalisová po Televíznych novinách prichádza aj o stoličku v náhradnom nočnom formáte.

BRATISLAVA - Koniec pred kamerami! Miriam Šmahel Kalisová (28) bola po zrušení tretej moderátorskej dvojice hlavných správ presunutá do nočnej relácie. Krátko pred jej plánovaným nástupom na materskú dovolenku sme sa však dozvedeli, že Markíza už viac neráta s Nočnými Televíznymi novinami. Tie sa rušia od októbra. Tmavovláska sa tak po pôrode v podstate nebude mať kam vrátiť, pretože tento formát bol jediným, v ktorom sa objavovala.

Šťastie v súkromí, nešťastie v práci?! V októbri 2012 sa Miriam Kalisová musela rozlúčiť s kolegom Karolom Farkašovským aj miestom v Televíznych novinách. Markíza ju vtedy presunula do nočného spravodajského formátu.

Moderátorka medzitým stihla otehotnieť a už v decembri by sa mala stať mamičkou. Krátko pred jej nástupom na materskú dovolenku však prišiel šok. Televízia jej program ruší. „Môžem potvrdiť, že Nočné Televízne noviny sa od októbra vysielať nebudú,” povedala nám hovorkyňa Tatiana Tóthová. Kalisová teda moderovala túto reláciu bez jedného mesiaca presný rok.

V súvislosti s touto témou sa objavili aj špekulácie, že Miriam v Markíze definitívne končí. Tieto správy však nie sú pravdivé. Vďaka tehotenstvu je totiž tmavovláska v takzvanej ochrannej dobe, počas ktorej nemôže dostať výpoveď. Po materskej dovolenke sa však v podstate nebude mať kam vrátiť a v Záhorskej Bystrici budú musieť vymyslieť, kam ju po opätovnom príchode umiestnia. „Idem už pomaly na materskú, takže to beriem tak, ako to prišlo. A čo bude potom, to zatiaľ neriešim,” povedala nám k tejto téme markizáčka.

Kalisovej kolegyňa Mária Pietrová podľa našich informácií v žlto-modrej televízii nekončí a nájde uplatnenie v inom spravodajskom programe. Či to budú hlavné správy, však zatiaľ Tóthová nepotvrdila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu