Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozzúrená Mojsejová volala do redakcie: Nadávky a krik na Braňovho syna!

Noru Mojsejovú slová Braňovho syna poriadne naštvali. Zobraziť galériu (5)
Noru Mojsejovú slová Braňovho syna poriadne naštvali.

KOŠICE – Skoro ju porazilo! Včera sme vás na topkách informovali o tom, že syn Braňa Mojseja (45) je vernou kópiu svojho známeho tatka. Branislav Mojsej ml. nám v súvislosti s tým prezradil, ako spolu vychádzajú po ľudskej stránke. Jeho slová však poriadne napálili hudobníkovu exmanželku Noru (54). Podnikateľka zavolala do redakcie topiek a spustila lavínu zlosti. Keďže v jej prípade ide takmer vždy o kvetnaté verbálne útoky, museli sme sa s vami o ne podeliť. :-) Na mladom Košičanovi nenechala nitku suchú.

Nemôže ho vystáť! Nora Mojsejová nikdy nemala problém s úprimnosťou. Najnovšie na plné ústa povedala, čo si mysli o synovi svojho exmanžela Braňa. Dôvodom bol článok, ktorý sme včera priniesli na topkách. V ňom sme informovali o tom, že sú si obaja veľmi podobní. Okrem iného sa v ňom však syn známeho hudobníka vyjadroval aj ku vzťahu k otcovi a k hudbe. A práve tieto reakcie vytočili košickú podnikateľku do nepríčetnosti - krvný tlak jej vyletel do infarktových výšin. V takomto rozzúrenom stave zavolala do redakcie topiek a spustila spŕšku vulgarizmov. Adresované boli synovi jej bývalého muža. No keďže by sme museli "vypípať" všetky neslušné slová, rozhodli sme sa s vami podeliť iba o zverejniteľné reakcie.

„Ako môže ten chlapčisko drzo tvrdiť, že je s otcom v dobrom aj v zlom?! Veď keď vyvážal ožratého Braňa, nemal ani toľko charakteru, aby mi povedal, kde sa nachádza. Bála som sa oňho. Z Mojseja ťahal len peniaze. Dokonca sa mi napchal na Pereš, keď som nebola doma,“ nekládla si servítku pred ústa rázna tmavovláska.  

Kontroverzná Košičanka je známa tým, že syna svojho partnera nemala nikdy v láske. „Netajila som sa tým, že k nemu nemám žiadny vzťah. Neznášam ho,“ rozohnila sa Mojsejová, ktorá dokonca uvažuje nad zmenou priezviska. „Nechcem s ním byť spájaná. Nie som jeho matkou a nemáme nič spoločné. Neželám si byť na žiadnych fotografiách s ním a neprajem si, aby mi akokoľvek zasahoval do života. Nech sa fotí v búde s celou rodinou – mama Vaľa, otec a syn. Prípadne môžu nakrúcať reality šou,“ dodala Nora. Z jej slov je teda zrejmé, že okrem Branislava nevie prísť na meno ani jeho matke Valike.

Najznámejšia obyvateľka Pereša neobišla ani tému mladíkovho vzťahu k hudbe. Naštvalo ju tvrdenie, že sa tejto oblasti venuje odmalička. „Prvú gitaru videl vtedy, keď si ma Mojsej zobral za ženu. Bola za moje peniaze,“ uzavrela Nora. Tému svojho vzťahu k Braňovmu dieťaťu vraj neobišla ani vo svojej pripravovanej knihe, ktorá by mala uzrieť svetlo sveta už v júni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu