Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mojsejov syn zbalil túto tmavovlásku: Opakuje po otcovi!

Branislav Mojsej s priateľkou Michaelou (vľavo) sa radi opakujú po Braňovi a Nore. Zobraziť galériu (6)
Branislav Mojsej s priateľkou Michaelou (vľavo) sa radi opakujú po Braňovi a Nore.

KOŠICE – Mladšia kópia! Ako sa zdá, hlavným nasledovateľom svojského hudobníka Braňa Mojseja (45) nie je nikto iný než jeho syn Branislav. Mladík sa totiž na svojho prominentného tatka nielenže podobá, ale preferuje aj rovnaký štýl obliekania i typ žien. A to všetko vraj robí cielene.

Chcú byť ako oni! Názory ľudí na Noru a Braňa Mojsejovcov sa výrazne líšia, no isté je, že život tejto kontroverznej dvojice zaujíma hádam každého. Pre mnohých ľudí môže byť dokonca podnikateľkina trpezlivosť a hudobníkova vytrvalosť pomerne inšpiratívna. Azda najviac ale po najznámejších obyvateľoch košického Pereša radi opakujú Braňov syn z prvého manželstva a jeho priateľka Michaela.

Ľudia z okolia mladej dvojice sa dokonca zhodujú na tom, že prirovnanie ku kontroverznému páriku im lichotí. „Mladý sa oblieka podobne ako otec a Michaela bola ešte donedávna blondínou. Keď si Nora prefarbila vlasy na čierno, urobila tak aj ona, dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Branislava sme v tejto súvislosti aj oslovili. Chceli sme vedieť, ako so známym otcom vychádza. „Máme normálny vzťah. Stojíme pri sebe v dobrom aj zlom, povedal nám mladík, ktorý po Mojsejovi zrejme zdedil aj umelecké nadanie. „Hudbou doslova žijem. Odmalička som bol v muzikantskom prostredí, dodal Košičan.

Chceli sme tiež vedieť, ako podobu otca a syna vníma okolie. „Je zaujímavé, že väčšinou počúvam dve rozdielne reakcie. Buď, že som celý otec, alebo že sa nepodobáme vôbec. Naše povahy sú odlišné,uzavrel Branislav. Svoj vzťah s priateľkou Michaelou komentovať nechcel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu