Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mojsejovej životná spoveď: Slovenské celebrity, traste sa!

Nora Mojsejová už čoskoro uvedie na trh svoju druhú knihu. Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová už čoskoro uvedie na trh svoju druhú knihu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Opäť rozvíri hladinu nášho šoubiznisu! Nora Mojsejová (54) sa najnovšie rozhodla napísať knihu, v ktorej zhodnotí uplynulých desať rokov svojho života. Ako sa nám v súvislosti so vznikom tohto diela podarilo zistiť, zakomponuje doň aj kapitolu venovanú známym osobnostiam. Podnikateľka tvrdí, že slovenské mediálne postavičky rozhodne nemieni šetriť.

Meno Nory Mojsejovej pozná na Slovensku určite každý. No jej popularita našimi hranicami nekončí. Najznámejšia obyvateľka košického Pereša je vďaka televíznym obrazovkám dobre známa už aj v susedných Čechách. A hoci kontroverznú podnikateľku ľudia buď milujú alebo nenávidia, mnohých zaujíma jej nevšedný život.

Aj z tohto dôvodu sa Nora rozhodla, že dá všetky svoje myšlienky a skúsenosti na papier. Už v júni tohto roka sa totiž na trhu objaví kniha, ktorá má byť akousi jej spoveďou. „Rozhodla som sa tak preto, lebo mám pohnutý život, povedala nám so smiechom tmavovláska, ktorá v minulosti už jednu publikáciu napísala. Vyšla v roku 2005, mala názov Nora Mojsejová a predalo sa z nej zhruba 40 tisíc výtlačkov.  „Odvtedy ubehlo osem rokov a na môj život sa ma stále každý pýta. Tam bude všetko. Ľudia nájdu odpovede na to, čo ich zaujíma, dodala podnikateľka, ktorú fanúšikovia často oslovujú aj prostredníctvom sociálnej siete. „Za tých 8 rokov sa toho udialo toľko, že ani tri knihy by nestačili, uzavrela s úsmevom Nora.

Mojsejová v publikácii zhodnotí nielen svoje súkromie. Bude sa tiež venovať súdnym procesom, televíznej kariére, či iným pracovným aktivitám. Neobíde však ani niektoré známe osobnosti nášho šoubiznisu, o ktorých otvorene povie, čo si myslí. Tmavovláska je známa svojím podrezaným jazykom a tiež tým, že si servítku pred ústa vôbec nekladie. A tak možno očakávať, že Norina kniha bude obsahovať aj drsnejšie pasáže.

Názov diela zatiaľ bývalá televízna hviezda nechce prezradiť. Netají sa však tým, že jej uvedenie na trh bude veľkou vecou. „Plánujem tri autogramiády. V Košiciach, Prahe a v Bratislave. Možno pridám ešte aj Brno, povedala nám Mojsejová, ktorá do svojej veľkej spovede zaradí aj množstvo doposiaľ nepublikovaných fotografií zo súkromia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu