Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mojsejová ako z rozprávky: Tromfla by aj Zlatovlásku!

Nora Mojsejová by vďaka svojim vlasom pokojne zapadla do rozprávky o Zlatovláske. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová by vďaka svojim vlasom pokojne zapadla do rozprávky o Zlatovláske.

KOŠICE - Na dĺžku si potrpí! Už čoskoro uzrie svetlo sveta pripravovaná kniha Nory Mojsejovej (54) s názvom Narovinu. Najkontroverznejšia Košičanka sa preto v týchto dňoch naplno venuje záverečným úpravám. Už má vybratú aj fotografiu, ktorá sa objaví na obale publikácie. A opäť poriadne prekvapila. Pri pohľade na záber totiž musíme skonštatovať, že tmavovláska by vďaka svojej extrémne dlhej hrive pokojne zapadla aj do rozprávky o princezničke Zlatovláske.

Úplne iná! Život Nory Mojsejovej prešiel v uplynulých rokoch viacerými zmenami. Aj z toho dôvodu sa podnikateľka rozhodla dať svoje skúsenosti, radosti aj starosti na papier. Už koncom tohto mesiaca sa dostane do predaja jej v poradí druhá kniha, ktorá nesie názov Narovinu.

Temperamentná Košičanka je povestná svojou otvorenosťou, preto sa bude v takomto duchu niesť aj jej dielo. „Všetko je v nej povedané na rovinu, aj keď môj život je poriadne hrboľatý,” vysvetlila nám Mojsejová. Tá v publikácii okrem svojho súkromia zhodnotí aj pracovné aktivity, televíznu kariéru či súdne procesy.

Prevratmi však neprešiel len Norin život, rapídne zmenila aj vizáž. Z bývalej blondínky je dnes tmavovláska, ktorej sa podarilo zhodiť už desiatky kilogramov. Pri pohľade na Mojsejovej súčasný imidž nejde ale prehliadnuť jej extrémne dlhé vlasy. „Sú predĺžené a mám ich až po zadok. Moje boli tak po plecia a to sa mi nepáči,” okomentovala svoj účes tmavovláska. „Som toho názoru, že keď krátke vlasy, tak krátke. Keď dlhé, tak poriadne dlhé. Veď si za to platím,” povedala so smiechom Nora. Vďaka nadpojeným prameňom by najnovšie pokojne zapadla aj do obľúbenej rozprávky o Zlatovláske. Aspoň teda dĺžkou svojej hrivy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu