Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráma u Mojsejovej: Odpadla a skončila v nemocnici!

Počas natáčania Norinho nákupného dňa nastali nečakané komplikácie. Súťažiaca zo šou Nákupné maniačky odpadla a skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
Počas natáčania Norinho nákupného dňa nastali nečakané komplikácie. Súťažiaca zo šou Nákupné maniačky odpadla a skončila v nemocnici.

BRATISLAVA - Môže za to stres?! V jojkárskej šou Nákupné maniačky sa už čoskoro objaví košická podnikateľka Nora Mojsejová (54). V súvislosti s nakrúcaním týchto častí sa nám podarilo zistiť, že na pľaci prišlo k nečakaným komplikáciám. Jednej zo súťažiacich totiž prišlo nevoľno. Situácia bola taká dramatická, že ju museli previezť do nemocnice.

Ako sme vás v uplynulých dňoch informovali, Nora Mojsejová sa bude v priebehu niekoľkých piatkových večerov objavovať na televíznych obrazovkách. Dôvodom je jojkárska šou Nákupné maniačky, do ktorej svojrázna tmavovláska prijala pozvanie.  Zistili sme však, že nakrúcanie relácie sprevádzali výrazné komplikácie. Jedna zo súťažiacich totiž odpadla a skončila v nemocnici!

Podľa našich informácií sa tak stalo práve počas nákupného dňa košickej podnikateľky. Nora v tom čase už bola oblečená a pripravená predviesť svoj zakúpený outfit. Od štábu sa však zrazu dozvedela, že musia výrobu relácie prerušiť. Súťažiacej vraj prišlo náhle nevoľno a museli ju previesť do nemocnice, kde jej následne podali infúzie. „Celý deň skoro nič nepila a bola tiež vo veľkom strese. Firma, v ktorej pracuje, mala totiž problémy kvôli povodniam,” povedal nám k tomu náš zdroj zo zákulisia.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili aj Mojsejovú. „Neviem, či to bolo zo mňa alebo zo stresu, ale už celý deň sa mi zdala nejaká čudná,“ povedala pre topky.sk podnikateľka, ktorá predvádzanie oblečenia musela odložiť na neskôr. Nakrúcanie sa preto predĺžilo do večerných hodín. 

Po prečítaní Norinej novej knihy však možno odpadnú viacerí ľudia. Najznámejšia obyvateľka košického Pereša totiž v blízkej budúcnosti predstaví svoju literárnu tvorbu, v ktorej zhrnula svoj život za posledných 10 rokov. Máme sa na čo tešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu