Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rezešovci vyrazili za zábavou: Eva provokovala výstrihom aj inou vizážou!

Eva Rezešová bola pred pár rokmi (vľavo) chudšia a mala čierne vlasy. V súčasnosti (uprostred) prešla na svetlejší odieť. Na piatkovej párty (vpravo) ju ľudia spoznávali najmä vďaka výstrihu. Zobraziť galériu (7)
Eva Rezešová bola pred pár rokmi (vľavo) chudšia a mala čierne vlasy. V súčasnosti (uprostred) prešla na svetlejší odieť. Na piatkovej párty (vpravo) ju ľudia spoznávali najmä vďaka výstrihu.

KOŠICE - Akási je iná! Táto veta sa v súvislosti s modelkou Evou Rezešovou Džodlovou ozývala z každej strany na nedávnej košickej Fashion TV párty. Polovička známeho boháča síce svojim provokatívnym outfitom hádam nikoho neprekvapila, pozornosť si však vyslúžila skôr vďaka zmenenej vizáži. Mnohí z návštevníkov večierka ju totiž na prvý pohľad nespoznávali. No veľkou vecou bolo tiež to, že brunetke robil spoločnosť manžel Július, ktorý sa od nehody svojej sestry Evy Varholíkovej Rezešovej na verejnosti príliš neukazoval.

Znovu vyprsená! Eva Rezešová Džodlová si je vedomá svojich predností, a tak bujné poprsie celkom rada ukazuje v hlbokých výstrihoch. Inak tomu nebolo ani na piatkovej párty módnej televízie Fashion TV, kam brunetka  dorazila vo vyzývavom outfite.

Manželka Júliusa Rezeša však nebola stredobodom pozornosti len vďaka tomu. Mnohí prítomní totiž mladú mamičku na prvý pohľad nespoznali. „Vyzerala akosi inakšie. Mala zopnuté vlasy a výrazný podiel zohralo aj líčenie. Viacerí si neboli istí, či je to ona, povedal k tomu zdroj topiek.

Bývalej misske robila spoločnosť kamarátka a manžel Július, ktorý sa od nešťastnej autonehody svojej sestry spoločnosti vyhýba. „Vôbec sa nechcel fotiť a dával si na objektívy celý čas pozor,” dodal náš informátor. Podnikateľ sa dokonca nenechal zvečniť ani svojej polovičke, ktorá sa zábermi z akcie pochválila na sociálnej sieti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu