Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dôkazy krízy v milionárskom klane? Rezešová vymenila manžela Júliusa!

Eva Rezešová Džodlová prišla do spoločnosti opäť sama. Zobraziť galériu (11)
Eva Rezešová Džodlová prišla do spoločnosti opäť sama. (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - Problémy vo vzťahu?! Po metropole východu sa už niekoľko mesiacov šušká, že manželstvo bývalej missky Evy Rezešovej Džodlovej (29) a jej partnera Júliusa (43) sa zmieta v kríze. Dôkazom toho môže byť aj fakt, že tmavovláska sa na verejnosti dlhodobo objavuje bez neho. A inak tomu nebolo ani na nedávnej prehliadke v rámci košického Fashion week-u. Modelka opäť vymenila manžela za kamarátky.

Nekonečné súdy a väznenie Evy Varholíkovej zrejme nie sú jedinou starosťou, ktorú milionársky klan Rezešovcov v tomto období rieši. Už dlhé štyri mesiace sa totiž v metropole východu povráva, že manželstvo missky Evy Džodlovej a Júliusa Rezeša prechádza krízou. Tieto informácie však tmavovláska popiera. „Ja o tom nič neviem,“ povedala pre topky.sk modelka.

Dôkazom nepriaznivého obdobia v súkromnom živote Miss Universe SR 2002 môže byť aj fakt, že sa dlhodobo na verejnosti objavuje výlučne bez partnera. Pritom v minulosti bolo všetko inak. Manželia Rezešovci chodili na podujatia bok po boku a pôsobili harmonickým dojmom. Ako napríklad na prestížnom reprezentačnom plese v Košiciach.

Tomu je však už dávno koniec - Džodlovej robia na prominentných akciách spoločnosť kamarátky, nie manžel. Dievčatá sprevádzali krásnu Slovenku napríklad aj minulý týždeň na Bratislavských módnych dňoch. Rovnako tak aj na nedávnej Fashion TV párty, ktorá sa konala na východe Slovenska.

No a podobný scenár sa napokon zopakoval aj na štvrtkovej prehliadke v rámci košického Fashion week-u. Aj tam s mladou pani Rezešovou prišli namiesto partnera jej najlepšie kamarátky...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu