Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Studenková po 15-rokoch stratila zábrany: Sexi scény ako za starých čias!

Zdena Studenková sa v dnešnej časti markizáckeho seriálu Horúca krv naozaj odviaže. Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková sa v dnešnej časti markizáckeho seriálu Horúca krv naozaj odviaže. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Opäť provokuje! Zdena Studenková (58) sa posledné roky prezentuje ako pravá dáma za každých okolností. V minulosti však dráždila mužských divákov svojimi odvážnymi zábermi v nejednom filme. Po pätnástich rokoch si tieto časy pripomenula. V markizáckom seriáli Horúca krv sa totiž dnes večer oddá vášnivým hrátkam s kolegom Pavlom Višňovským (53). Uňho sme zisťovali, ako sa mu posteľné scény s hereckou stálicou stvárňovali.

Zdena Studenková patrí k herečkám, ktoré v minulosti nakrúcali jednu odhalenú scénku za druhou. Pred kamerami sa vyzliekla hneď niekoľkokrát, naposledy v roku 1998 vo filme Milenec lady Chatterleyovej. Aj vďaka týmto pikantným záberom sa stala idolom mnohých mužov. Odvtedy sa však odvážnejším scénkam vo filmoch zďaleka vyhýbala. Teda až doteraz.

Herečka si po dlhých pätnástich rokoch pripomenula atmosféru nakrúcania vášnivých scén. V utorkovej časti markizáckeho seriálu Horúca krv sa totiž spolu so svojím kolegom Pavlom Višňovským oddá posteľným hrátkam, pri ktorých sa blondínka objaví iba v ľahkom negližé. U seriálového milenca sme zisťovali, ako sa mu posteľné zábery nakrúcali. „Zdenu Studenkovú poznám už dlhšie. Párkrát sme sa stretli pri práci v dabingu, takže to bolo o trochu ľahšie. No nie ľahké. Ona je profesionál, ja sa ním celý život snažím byť, takže berieme našu prácu profesionálne a k tomu patria aj takéto scény,“ povedal pre topky.sk Višňovský. 

Ako nám herec ďalej prezradil, stvárniť niečo takéto nie je vôbec jednoduché. Človek v tej chvíli aj zabudne, čo má vlastne robiť. „Na obrazovke som doteraz odohral podobných situácií naozaj málo. Nakrúca sa pred mnohými ľuďmi. Treba sa pobozkať tak, aby to dobre videla kamera, aby to zodpovedalo hranej situácii. V takej chvíli človek pomaly ani nevie, ako sa vlastne treba pobozkať. No Zdena mi ako kolegyňa veľmi pomohla, za čo som jej vďačný,“ uzavrel seriálový Roman Hronec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu