Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlé správy pre Studenkovú a Bártu: Markíza oznámila koniec!

Alexander Bárta a Zdena Studenková zatiaľ nevedia, či sa v budúcej sezóne objavia na obrazovkách. Zobraziť galériu (13)
Alexander Bárta a Zdena Studenková zatiaľ nevedia, či sa v budúcej sezóne objavia na obrazovkách.

BRATISLAVA - Seriál Horúca krv už čoskoro zmizne z obrazoviek! V júni príbeh dvoch rodín - Lipanských a Matúšovcov - dospeje do finálneho štádia. Ďalej už pokračovať nebude. To nateraz znamená koniec televíznych projektov napríklad pre Zdenu Studenkovú (58) či Alexandra Bártu (37). Herec je v túto chvíľu v porovnaní s kolegyňou v horšej situácii. Kvôli tomuto projektu totiž ukončil spoluprácu s Jojkou. Čo hovoria umelci na zrušenie obľúbeného formátu?

Dvakrát a dosť! Práve na dve série vystačili Markíze príbehy dvoch znepriatelených rodín. Sága Lipanských a Matúšovcov v Horúcej krvi čoskoro skončí. Podľa scenára sa už s ďalšími časťami nepočíta. „Príbeh Tomáša sa uzatvára. Očistil svoje meno, získal späť svoju rodinu, vyrovnáva sa so smrťou svojej ženy a nachádza nový zmysel života. Nevylučujeme však, že rodina Lipanských a Matúšovcov sa ešte v budúcnosti na obrazovky vráti,” povedala nám k tomu Ľudmila Ráceková z PR oddelenia.

V úlohe Tomáša bol hlavnou hviezdou seriálu Alexander Bárta, ktorého modro-žltá televízia uchmatla konkurenčnej Jojke z Paneláka. Topky.sk preto zisťovali, či herec plánuje s vedením v Záhorskej Bystrici spolupracovať aj naďalej. „Záleží to od ponuky. Nemám dôvod niečo odmietať, keď na Slovensku je taká vysoká nezamestnanosť,” povedal nám. 

Keďže však o nových pracovných príležitostiach zatiaľ reč nepadla, otázkou zostáva, či sa mu odchod z Koliby oplatil a neľutuje ho. „Ja som vtedy potreboval zmeniť prostredie a ponuka od Markízy bola pre mňa zaujímavá, preto som do Horúcej krvi šiel,” vyjadril sa Bárta. „Bola to príjemná spolupráca, ktorá mala pozitívnu odozvu u divákov. Seriál mi bude určite chýbať,” dodal.

O seriálovú prácu však týmto prichádza napríklad aj Zdena Studenková. Tá navyše s Markízou spolupracuje už roky. „Je mi to vždy ľúto, keď niečo končí. Človek si zvykne na kolektív, je v tom zainteresovaný, snaží sa projektu pomáhať. Je to škoda,” povedala nám herecká stálica. Ako ďalej prezradila, zatiaľ nevie o ničom novom, čo by pre ňu televízia chystala. „Treba veriť, že začnú nové projekty, ktoré pritiahnu divákov,” vyjadrila sa k svojej budúcnosti na obrazovkách.

Viac sme sa snažili zistiť aj v samotnej televízii. „Pripravujeme na jeseň nové projekty, ale v tejto chvíli sa ešte nechajte prekvapiť,” tlmočila nám stanovisko Markízy Ľudmila Ráceková z PR oddelenia. To, kto dostane šancu v prípadnom novom seriáli, je teda nateraz ešte zahalené rúškom tajomstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu