Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna Vejmělková nahá už v 16-tich: Šaty z nej strhla Studenková!

Eva Vejmělková sa po dlhšej prestávke vrátila pred kamery. Svoje nahé telo však tentokrát neukáže. Zobraziť galériu (6)
Eva Vejmělková sa po dlhšej prestávke vrátila pred kamery. Svoje nahé telo však tentokrát neukáže.

BRATISLAVA – Mala krivky ako bohyňa! Ako sme vás už na topkách informovali, Eva Vejmělková (44) sa zhruba po trinásťročnej odmlke vrátila pred televízne kamery. Účinkovaním vo filme s tematikou anorexie síce rozruch vyvolala, no nepredvedie sa v ňom až takých polohách, ako v minulosti. Keď totiž bola sladkou šestnástkou, bez rozpakov ukazovala nahé telo. Pohľad naň dokázal kedysi vyraziť dych aj majsterke filmového vyzliekania Zdene Studenkovej (59).

S nahotou nemala problém! Evu Vejmělkovú si množstvo ľudí spája najmä s muzikálovou trilógiou Fontána pre Zuzanu. Šarmantná blondínka však v minulosti nakrútila viacero filmov, v ktorých okrem svojho nadania predviedla aj čosi navyše. Štíhlymi krivkami a na svoj vek pomerne vyvinutými vnadami sa pýšila napríklad v snímke s názvom Kára plná bolesti, v ktorej z nej strhala oblečenie herecká kolegyňa Zdena Studenková.

V čase, keď tento film vznikal, sa do mladučkej šestnásťročnej Evy zahľadel aj jej súčasný manžel Dušan Rapoš. Pri pohľade na telo prsnatej blondínky je viac než jasné, prečo ňou bol očarený. Amorov šíp zasiahol aj Vejmělkovú. „Pred kamerou som si užila toľko posteľových a milostných scén, že v normálnom klasickom živote som bola vždy rada, že mám iba jedného partnera,“ poznamenala v rozhovore pre Korzár dvojnásobná mamička.

VIDEO: Urývok z filmu Kára plná bolesti, v ktorom Zdena Studenková  strhala šaty z krásnej Evy Vejmělkovej.

Nahá Eva Vejmělková vo filme Kára plná bolesti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu