Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Studenkovej praskli nervy: Sajfa, čo si to dovoľuješ?!

Zdena Studenková požaduje od Mateja Cifru ospravedlnenie. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková požaduje od Mateja Cifru ospravedlnenie.

BRATISLAVA – Zúri! Zdena Studenková (58) chce byť dokonalou dámou za každých okolností. Keďže sa tak sama na verejnosti prezentuje, rovnaký prístup vyžaduje aj od svojich kolegov z mediálnej brandže. Matej Sajfa Cifra (33) ju však nedávno pred televíznymi kamerami vykreslil v trošku inom svetle. A to sa u hereckej divy nestretlo s pochopením. Ako informuje týždenník Šarm, slová rádiového spíkra prijala blondínka ako veľké poníženie. Výsledok? Poslala naňho svojich právnikov.

Hovoriť striebro, mlčať zlato! Moderátor Matej Cifra je špecifický svojským zmyslom pre humor, ktorý často okoreňuje veľkou dávkou irónie a sarkazmu. Nečudo, že je preto v očiach mnohých vnímaný ako drzý človek, ktorý občas zabudne, kde končia hranice. Všetky tieto charakteristiky sa pričinili o to, že si Sajfa vyrobil poriadny malér. A to počas nedávneho účinkovania v relácii verejnoprávnej televízie s názvom Nikto nie je dokonalý.

U Eleny Vacvalovej a Olivera Andrásyho sa totiž rádiový spíker pochválil s historkou, v ktorej spomínal aj Zdenu Studenkovú. „Na jednej spoločenskej akcii sedela za mnou a celý čas frflala. Tak som sa otočil, brnkol som jej po brade a hovorím: Zdeni, upokoj sa. Zoberiem ťa tu hore do hotela a budeš pískať ako čajník,“ zaspomínal si pred televíznymi kamerami Sajfa, ktorému sa podarilo rozosmiať nielen publikum, ale aj Vacvalovú. „Toto ste povedali? A vy ešte žijete?“ pýtala sa s pobavením v hlase humoristka. „Mne to nepripadalo až také problematické, lebo som nepovedal starý čajník. To je dôležité. Ale mám pocit, že by si dala povedať,“ reagoval moderátor, ktorý v tej chvíli zrejme netušil, čo všetko jeho slová spôsobili.

Podľa informácií, s ktorými prišlo aktuálne vydanie týždenníka Šarm, totiž Zdene Studenkovej po odvysielaní relácie praskli nervy. Prostredníctvom právnych zástupcov sa dokonca rozhodla, že Sajfovi zrazí hrebienok. „Nebudem to komentovať, vec je v riešení právnikov a pán Cifra sám seba označil ako hovädo,“ poznamenala pre spomínaný magazín umelkyňa.

O čosi zhovorčivejší bol však samotný moderátor. „Dostal som list od právnikov pani Studenkovej so žiadosťou, aby som sa jej písomne ospravedlnil,“ prezradil pre topky.sk Cifra. „Vychádzal som z reálnej príhody, ktorá sa stala. Pani Studenková bola jej účastníčkou. Nešlo o žiadnu fikciu či výmysel za účelom pobaviť divákov. Nerobil som to so zámerom jej poškodiť a dehonestovať ju ako osobu či ako herečku so spoločensko-kultúrnym významom. Mrzí ma, že sa jej to dotklo,“ sypal si popol na hlavu Sajfa, ktorý sa herečke plánuje aj písomne ospravedlniť.

V súvislosti so slovným konfliktom Studenkovej a Cifru stojí určite za zmienku aj situácia, ktorá pred pár rokmi nastala v českom šoubiznise. Herečka Kateřina Brožová a manžel Heleny Vondráčkovej – Martin Michal sa ocitli pred súdom, pretože partner hudobnej stálice spochybnil herecké a speváckej kvality Brožovej, keď ju prirovnal k trabantu, pričom svoju manželku Helenu dal do pozície mercedesu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu