Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mojsejov verejný konflikt so Sajfom: Velebnosti, tady poteče krev!

Matej Sajfa Cifra si znovu nekládol servítku pred ústa. A Braňa Mojseja poriadne naštval. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra si znovu nekládol servítku pred ústa. A Braňa Mojseja poriadne naštval.

BRATISLAVA – Naštval ho! Matej Sajfa Cifra (34) si servítku pred ústa rozhodne nekladie. Nedávno sa o tom presvedčila herečka Zdena Studenková (59), ktorá dokonca požadovala za moderátorove slová písomné ospravedlnenie. Zabávačove uštipačné poznámky sa ale najnovšie dotkli ďalšej známej tváre, a to Braňa Mojseja (45). Ten nezostal ticho a rádiovému spíkrovi úder vrátil. Dôjde v tomto prípade k situácii ako vystrihnutej z kultového filmu Slunce, seno a pár facek?

Začína byť pravidlom, že keď sa Matej Cifra objaví v relácii Nikto nie je dokonalý, je postarané o problém. Nedávno si vyrobil malér, keď u Eleny Vacvalovej a Olivera Andrásyho vyrozprával historku o Zdene Studenkovej. Urazenej herečke sa musel neskôr písomne ospravedlniť. Šou verejnoprávnej televízie v súčasnosti moderujú Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorí si do premiérového vydania pozvali práve svojho kolegu povestného sarkazmom a iróniou.

Samozrejme, ani táto Sajfova návšteva sa nezaobišla bez svojských poznámok, na ktorých sa ľudia výborne zabávali. Úsmev na tvári však chýbal Braňovi Mojsejovi. Keď sa dopočul o moderátorovom výroku, že si ho na východnom Slovensku mýlia s hudobníkom, riadne sa nahneval. „Aj sprostosť je boží dar,” reagoval prostredníctvom sociálnej siete kontroverzný Košičan. „Tým dvom zimušným seniorom ide o sledovanosť, keď ma toľko musia omieľať. Keď sú takí machri, nech ma tam pozvú a pustia to bez strihu. O niekom bez neho?” rozčuľoval sa Mojsej.

Topky.sk zisťovali, ako Braňovu reakciu vníma známy spíker. „Myslím si, že moje vyjadrenie na adresu hudobnej kariéry pána Mojseja je nadnesené. Jeho hudobnú kariéru pozorne sledujem a mrzí ma, že komerčné médiá, vrátane všetkých rádií, si všímajú len jeho kontinuálny boj s alkoholom,” reagoval svojským spôsobom moderátor. Ten je relatívne pripravený aj na priamu konfrontáciu s Mojsejom. „V hre na gitaru by porazil on mňa a v behu by som naopak nedal šancu ja jemu,” uzavrel tému Sajfa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu