Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vojna urazenej Studenkovej: Pomstila sa už aj Andrásymu!

Zdena Studenková odmietla účinkovanie v relácii Nikto nie je dokonalý. Nahnevaná je aj na Olivera Andrásyho. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková odmietla účinkovanie v relácii Nikto nie je dokonalý. Nahnevaná je aj na Olivera Andrásyho.

BRATISLAVA – Stále ju to drží! Robiť si žarty zo Zdeny Studenkovej (59) sa nevypláca. Svoje by o tom vedel hovoriť nielen Matej Sajfa Cifra (33), ktorý sa nedávno musel umelkyni za svoje vtipkovanie na jej adresu ospravedlniť, ale najnovšie už aj Oliver Andrásy (55). Plavovláska totiž zrušila účinkovanie v jeho relácii.

Nechce byť na smiech! Zdena Studenková si potrpí na to, aby bola v očiach verejnosti za dokonalú a váženú dámu. Pred pár týždňami však zožala viac posmeškov než chvály. Pričinil sa o to Matej Cifra, ktorý v relácii Nikto nie je dokonalý prerozprával historku, ktorá vykreslila herečku v nelichotivom svetle.

Rádiový spíker krátko po odvysielaní epizódy dostal od právnych zástupcov Zdeny Studenkovej list, v ktorom v mene herečky požadovali písomné ospravedlnenie. Nešlo o žiadnu fikciu či výmysel za účelom pobaviť divákov. Nerobil som to so zámerom jej poškodiť a dehonestovať ju ako osobu či ako herečku so spoločensko-kultúrnym významom. Mrzí ma, že sa jej to dotklo,“ sypal si popol na hlavu Sajfa, ktorý napokon aj vykonal to, čo od neho herečka požadovala.

Matej však podľa našich informácií nebol jedinou osobou, ktorá pocítila zúrivosť herečky. Hasiť problém musel aj Oliver Andrásy. Studenková totiž ešte pred odvysielaním Sajfových slov prisľúbila účasť v programe Nikto nie je dokonalý ako hosť. Pár týždňov pred nakrúcaním však rozhodnutie zmenila. „Partner pani Studenkovej - Braňo Kostka to v jej mene zrušil,“ povedal nám k tomu moderátor Oliver Andrásy, ktorý sa na relácii podieľa aj ako autor. „Bolo to preto, že sme nevystrihli tú Sajfovu historku,“ netajil dôvody herečkinho konania humorista. Našťastie sa jej však písomne ospravedlňovať nemusel...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu