Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neupravená Vacvalová: Eňu by ste naživo ani nespoznali!

Elena Vacvalová si zrejme v súkromí na svoj výzor veľmi nepotrpí. Na nedávnej spoločenskej udalosti sa totiž objavila neupravená. Vlasy mala zopnuté dozadu a unavenú tvár skrývala pod slnečnými okuliarmi. Zobraziť galériu (9)
Elena Vacvalová si zrejme v súkromí na svoj výzor veľmi nepotrpí. Na nedávnej spoločenskej udalosti sa totiž objavila neupravená. Vlasy mala zopnuté dozadu a unavenú tvár skrývala pod slnečnými okuliarmi. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je to vôbec ona?! Humoristku Elenu Vacvalovú (55) si diváci spájajú predovšetkým so zábavnou reláciou Aj múdry schybí. Tá sa nedávno začala vysielať vo vynovenej verzii s názvom Nikto nie je dokonalý. Vždy pekne nastajlovanú blondínku by ste však v reálnom živote zrejme prehliadli. Pred pár dňami sa totiž objavila v spoločnosti tak, ako ju nepoznáme. Tvár si kryla slnečnými okuliarmi, nahodila sa do nenápadného outfitu a vlasy si ulízala do gumičky.

Elena Vacvalová sa v poslednom období divákom prihovára najmä prostredníctvom relácie Nikto nie je dokonalý. Tam sa profesionálne maskérky starajú o to, aby vyzerala na televíznych obrazovkách zakaždým výborne. No v reálnom živote si už zrejme moderátorka na tip-top vizáž až tak nepotrpí. 

Presvedčili sme sa o tom aj pred pár dňami, keď sa v spoločnosti objavila s nie práve najlichotivejším imidžom. Vlasy zopnuté dozadu a unavená tvár zakrytá bielymi okuliarmi – takto humoristka vyzerala v čase, keď práve nevysielala. Pri pohľade na ňu by preto len málokto hádal, že to je známa televízna tvár.

Moderátorku by ste naživo zrejme nespoznali. Unavenú tvár si zakrývala tmavými okuliarmi.
Zobraziť galériu (9)
Moderátorku by ste naživo zrejme nespoznali. Unavenú tvár si zakrývala tmavými okuliarmi.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu