Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Podviedla Drobovú: Ďalší podraz od sexi moderátorky!

Soňa Skoncová patrí dlhodobo k tváram módnej televízie, ktorej šéfuje Gabriela Drobová. Najnovšie sa rozhodla skúsiť šťastie u konkurencie. Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová patrí dlhodobo k tváram módnej televízie, ktorej šéfuje Gabriela Drobová. Najnovšie sa rozhodla skúsiť šťastie u konkurencie.

BRATISLAVA – Toto nečakala! Modelka Soňa Skoncová (25) patrí dlhodobo k tváram módnej televízie Fashion TV. Najnovšie sa však zdá, že sa jej zachcelo zmeny. Kráska totiž v uplynulých dňoch skúšala šťastie na moderátorských kastingoch novej lifestylovej televízie Wau, ktorá patrí do portfólia Jojky. Zaujímavosťou je, že sexi tmavovláska konala poza chrbát svojej súčasnej šéfky Gabriely Drobovej (38). Tá sa v podobnej situácii neocitla po prvýkrát.

Zatúžila po zmene! Ako sme vás na topkách už informovali, nedávno sa na bratislavskej Kolibe konal dvojdňový moderátorsky kasting. Po fleku v Jojke či v novej lifestylovej televízii Wau zatúžilo množstvo známych aj menej známych mien. Do prvej skupiny možno pokojne zaradiť aj Soňu Skoncovú, ktorá je ešte stále jednou z tvárí módnej televízie Fashion TV.

Toto stále miestečko bolo zrejme dôvodom, prečo sa tmavovláska na jojkárskych chodbách vyhýbala akémukoľvek styku s fotoaparátom. „Bola tu v podstate tak tajne. Zúčastnila sa kamerových skúšok na pozíciu moderátorky pre Top Star magazín,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili aj Drobovú. Tá sa o Skoncovej krokoch dozvedela až od nás. Chceli sme preto vedieť, čo na to hovorí. „Soňu pozvali do televízie na kamerové skúšky a ona to išla vyskúšať. Som hrdá, že je o dievčatá, ktoré na našom trhu pred dvoma rokmi takmer nikto nepoznal a ktoré som snažila naučiť čo najviac, zrazu taký záujem," reagovala neskôr diplomaticky Drobová. 

Ako nám tiež prezradila, Soňa zatiaľ žiadnu konkrétnu ponuku nedostala. „Keď sa tak stane, určite jej poradím najlepšie, ako budem vedieť, ako s ňou naložiť. Moderátorky Fashion TV vedia, že sú pod mojimi ochrannými krídlami, že im fandím a že chcem pre ne len to najlepšie. Ak bude ponuka neodolateľná, budem sa so Soňou veľmi tešiť," uzavrela blondínka. Tá už sa v minulosti v podobnej situácii ocitla. Jej bývalá moderátorka Nikol Moravcová sa  upísala českej stanici TV Pětka, na čo doplatila vyhadzovom. Ako sa neskôr ukázalo, išlo o veľmi zlý profesijný ťah. Spomínaná televízia totiž skrachovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu