Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexsymbol Vajda v novej úlohe: Jožko, takto ťa nepoznáme!

Jozef Vajda je u divákov zafixovaný ako zvodca, najnovšie je však dedkom. Zobraziť galériu (8)
Jozef Vajda je u divákov zafixovaný ako zvodca, najnovšie je však dedkom.

BRATISLAVA - Posadnutý svojím vzhľadom! Jozef Vajda (57) sa o svoje telo dokonale stará a na mnohé ženy pôsobí nesmierne príťažlivo. Pomerne nedávno pobláznil fanúšičky napríklad v hre Tatoo, kde sa objavil vyzlečený. S pribúdajúcimi rokmi však dostáva aj iné úlohy. Hoci na to príliš nevyzerá, najnovšie je dedkom.

Vyšportovaný ako mladík! Jozef Vajda je známy tým, že je tak trochu posadnutý starostlivosťou o svoje telo. Pohyb je jeho vášeň a tak niet divu, že jeho vek by mu tipoval málokto. Pred pár rokmi dokonca hral v divadle úlne nahý.

U mnohých diváčiek je preto Vajda zafixovaný ako sexsymbol a zvodca. Za srdce ich však určite chytí aj v inej svojej úlohe. Tvorcovia markizáckej Horúcej krvi ho totiž spravili dedkom. V seriáli je herec hrdým starým otcom dvoch vnúčat. „On si tú rolu užíva. Zdá sa, že ho baví šantiť s deťmi,” povedal nám zdroj z nakrúcania.

V súkromí je Jozef Vajda otcom jednej dcéry, ktorá však zatiaľ potomkov nemá. „On tie túžby má, už sme sa o tom aj bavili. Ale zatiaľ to nesilím,” povedala nám Lea Vajdová. Zrejme ešte nejakú dobu potrvá, kým sympatického umelca bude niekto oslovovať „starký” aj v reálnom živote.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu