Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Banášová bez mejkapu, trapas profesora Traubnera

Profesor Pavol Traubner sa oblial džúsom, Adela Banášová prišla bez mejkapu. Zobraziť galériu (24)
Profesor Pavol Traubner sa oblial džúsom, Adela Banášová prišla bez mejkapu.

BRATISLAVA - Malá nehoda! V utorok večer sa v budove SND krstila nová kniha herca Jozefa Vajdu (58), ktorý za posledné roky významne zmenil svoj život. Za moderátorku večera si vybral Adelu Banášovú (32). Tá sa tejto úlohy zhostila bez štipky mejkapu na svojej tvári. Pozornosť ale upútal aj profesor Pavol Traubner (72), hoci by najradšej bol, keby ho pri jeho menšom trapase nikto nevidel.

Harmónia tela a ducha! To je stav, ku ktorému sa podarilo dopracovať hercovi Jozefovi Vajdovi. Umelec o dosiahnutí tohto cieľa napísal knihu s názvom Moja cesta. Jeho dielo sa krstilo v pondelok večer v novej budove Slovenského národného divadla.

Herec pri tejto príležitosti prečítal aj niekoľko úryvkov o tom, ako prežil mnoho ťažkých okamihov, vďaka ktorým si ale veľa vecí uvedomil a posunuli ho k lepšiemu životu. „Toto bolo o chvíľach, kedy nás osud preplieska, aby sme si nejaké veci uvedomili a pochopili. A keď nepochopíme, tak nás preplieska druhý raz,” komentovala jeho zážitky Adela Banášová.

Moderátorka večera zároveň dokázala, že jej život je už tiež v niečom iný a evidentne sa nezaoberá povrchnými vecami. Odkedy sa stiahla z veľkých televíznych projektov, nemá problém prísť do spoločnosti aj bez mejkapu. Ukázala tak svoju úplne prirodzenú tvár, hoci hneď po krste utekala nakrúcať aj svoju vlastnú šou Trochu inak, ktorá sa vysiela na TA3.

Príjemnú atmosféru uvedenia novej knihy do života narušil len jeden trápny moment. Váženému profesorovi Pavolovi Traubnerovi sa totiž podarilo prevrhnúť pohár a obliať sa džúsom. Poriadne premočený ale vydržal až do konca, len si decentne pridržiaval sako, aby žltým fľakom nepútal nežiadanú pozornosť.

Ak chcete vedieť, aké tajomstvá na seba prezradili Adela a jej otec Jozef, choďte na ženský magazín FEMINITY.sk. Budete prekvapení!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu