Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šokujúce priznania Jozefa Vajdu: Sex v 14-tich, tisícka žien a Belohorcová!

Jozef Vajda si kedysi iba užíval. Zobraziť galériu (6)
Jozef Vajda si kedysi iba užíval.

BRATISLAVA - Odhalil svoje tajomstvá! Jozef Vajda (58) vydal knihu o tom, ako v posledných rokoch zmenil svoj život. Verejne sa v nej priznal k naháňaniu sa za slávou, peniazmi a ženami. K tým si vraj našiel cestu už ako 13-ročný a o rok neskôr už mal za sebou aj prvú sexuálnu skúsenosť. Do dnešného dňa vraj jeho posteľou prešla tisícka trofejí. Užíval si aj v čase, kedy bol ženatý. Nerozviedol sa ani kvôli Zuzane Belohorcovej (37), na ktorú nespomína práve v najlepšom.

Užíval si a nič neriešil! Tak kedysi žil Jozef Vajda. O hercovi sa v minulosti hovorilo ako o sukničkárovi a dnes je jasné, že nešlo len o reči. K neviazanému spôsobu života sa totiž priznal v knihe Moja cesta.

Na to, že sa páči ženám, prišiel už v 13-tich rokoch, kedy jeho otec ako lekár pôsobil v kúpeľoch v Nimnici. „Pravidelne sa tam striedali turnusy mladých pacientok vo veku od 18 do 25 rokov. Začali mi dávať najavo svoj záujem a ja som sa celý rozochvený nechal zlákať do ich nemocničných izieb. Tam som začal objavovať tajomstvá ich ženských tiel,” opísal svoje zoznamovanie sa s nežným pohlavím. Ako Vajda po krste knihy prezradil, o panictvo prišiel ako štrnásťročný.

Odvtedy jeho posteľou prešla približne tisícka žien. Rovnaké číslo sa uvádza aj pri najväčšom zvodcovi Casanovovi. „Nerátal som počty svojich trofejí, ale vedel som, že som na najlepšej ceste zlomiť jeho rekord,” priznal umelec. Takto si užíval, až kým sa nezaľúbil do svojej budúcej manželky Gabriely, ktorá mu počas vzťahu porodila dcéru Leu.

Vernosť k svojej zákonitej však tmavovlasý fešák dlho nedodržiaval. Stal sa totiž hercom Slovenského národného divadla a tým získal aj zástupy ctiteliek. „Stále som miloval Gabrielu, ale aj tak... Pošmykol som sa, a nie raz,” zveril sa čitateľom so svojimi neverami.

Je teda pochopiteľné, že manželstvo sa rozpadlo. Aj keď formálne trvalo ešte poriadne dlhú dobu. Počas odlúčenia sa vtedajší sexsymbol zaplietol s vychádzajúcou televíznou hviezdičkou Zuzanou Belohorcovou. Ako v minulosti pred televíznymi kamerami povedal, tento vzťah ho pripravil o niekoľko rokov života. No hoci v relácii Petra Marcina exmilenke poriadne naložil, v knihe bol milosrdnejší.

Podrobnosti o tom, čo spolu prežívali a prečo sa ich cesty rozišli, prezrádzať nechcel. „Podstatné je, že mi to nepridalo na spokojnosti. Každopádne som sa kvôli tejto žene nerozviedol,” uviedol Jozef. Pred súd sa s Gabrielou postavil viac než 10 rokov po tom, čo sa od neho odsťahovala. Rozvod sa konal na prelome rokov 2009 a 2010.

Aktuálne žije Jozef Vajda s Júliou, s ktorou sa zoznámil v Piešťanoch, keď sedela len kúsok od neho a čítala knihu, ktorá ho zaujala. Následne zistili, že majú veľa spoločných názorov a záujmov. Vďaka nej sa presťahoval do Devína, ktorý si zamiloval, a priviedla ho aj k otužovaniu. Sú spolu už 11 rokov. Ak vás toho o umelcovom živote zaujíma viac, môžete ho vyspovedať dnes o 14:00 v online rozhovore na topkách.

Knihu Jozefa Vajdu si môžete objednať prostredníctvom portálu iPark.sk.

Ak chcete vedieť, čo prezradil Jozef Vajda o svojej knihe, choďte na ženský magazín FEMINITY.sk. Dozviete sa tiež, čo k tomu prezradila spoluautorka Katarína Lešková a moderátorka Adela Banášová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu