Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plesalo sa u Sklovskej a Lelkesa: Pribratý Mikloško a zašpinené róby!

Známym tváram skomplikovalo príchod na ples počasie. Podujatia sa zúčastnil aj módny návrhár, ktorý v poslednej dobe viditeľne pribral. Zobraziť galériu (23)
Známym tváram skomplikovalo príchod na ples počasie. Podujatia sa zúčastnil aj módny návrhár, ktorý v poslednej dobe viditeľne pribral.

BRATISLAVA - Počas uplynulého víkendu sa v našom hlavnom meste opäť tancovalo. Konal sa v poradí X. ročník plesu usporiadaného poisťovňou, ktorej šéfuje manžel speváčky Sisy Lelkes-Sklovskej (47) - Juraj (61). Na podujatie bolo pozvaných zhruba 500 hostí, medzi nimi aj viacero známych osobností spoločenského života. Prítomným však príchod do honosných priestorov bratislavskej Reduty skomplikovalo počasie. Museli sa totiž brodiť cez topiaci sa sneh. Módny návrhár Fero Mikloško (37) si však zábavu pokaziť nenechal. Potvrdil to aj úsmevom na svojej viditeľne pribratej tvári.

Aj uplynulá sobota sa niesla v znamení tanca! Po minulotýždňovom Plese v opere sa v Bratislave konalo ďalšie spoločenské podujatie. Tentokrát bol hostiteľom Juraj Lelkes. Generálny riaditeľ poisťovne spoločne s manželkou Sisou Sklovskou však neboli jediní, čo si dali aj tentokrát repete na tanečnom parkete. Za zábavou si opäť vyrazili napríklad Jozef Vajda s partnerkou Júliou, manželia Heribanovci, Traubnerovci, a taktiež herec Juraj Kukura.

Pozvanie riaditeľa okrem iných prijala aj bývalá fitnesska Zora Czoborová, ktorej robil spoločnosť dizajnér Fero Mikloško. Pri pohľade na módneho návrhára bolo viditeľné, že sa jeho hmotnosť v porovnaní s minulosťou zmenila. Kým pred dvoma rokmi držal drastickú diétu, vďaka ktorej zhodil 25 kíl, momentálne je o nejaké to kilečko ťažší.

Ako sme sa v súvislosti s jubilejným ročníkom plesu dozvedeli, má charitatívny rozmer. Pozvaní hostia pomohli prostredníctvom spoplatnených pozvánok ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. Práve týmto krokom sme nadviazali na Deň sociálnych aktivít našej spoločnosti, ktorá sa stretla s mimoriadne pozitívnym ohlasom,“ poznamenal Juraj Lelkes.

Pre prítomných hostí bol ako už tradične pripravený aj pestrý kultúrny program. Hlavnou hviezdou večera bola skupina Boney M, vystúpili aj Katarína Knechtová, Peter Cmorik, či Sisa Lelkes-Sklovská, ktorú na klavíri sprevádzal virtuóz Richard Rikkon. Moderátorkou večera bola Katarína Brychtová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu