Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koleník má nové hniezdočko: Hriešne drahý byt a krásne susedky!

Ján Koleník má za susedky missku Kristínu Krajčírovú a Zuzanu Haberovú (vpravo). Zobraziť galériu (12)
Ján Koleník má za susedky missku Kristínu Krajčírovú a Zuzanu Haberovú (vpravo).

BRATISLAVA - Je v novom! Ján Koleník (32) sa nedávno z bratislavského Ružinova presťahoval do Záhorskej Bystrice. Tam si kúpil luxusný byt s veľkým balkónom. Podľa zverejnenej ceny za meter štvorcový vysolil za bývanie v novostavbe okolo 200 tisíc eur, teda pekne mastnú sumičku. Navyše ide o komplex, kde mu podľa našich informácií momentálne robí spoločnosť Zuzana Haberová (27). A nejaký ten čas bude ešte jeho susedkou aj Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová (20).

Z rušnej lokality do ticha prírody! Ján Koleník podľa našich informácií nedávno absolvoval pomerne náročnú, ale zároveň radostnú záležitosť. Presťahoval sa do nového bytu. Z bratislavskej časti Ružinov sa presunul na okraj Záhorskej Bystrice. „Áno, vymenil som bývanie. Vždy som túžil bývať bližšie k prírode a k vidieku,” potvrdil naše zistenia charizmatický umelec.

Herec si vyhliadol lokalitu v prírodnom prostredí, kde vládne pokoj a ticho. Minimum ruchu mu zabezpečuje aj fakt, že bytový komplex ešte zďaleka nie je obsadený, a tak si v ňom zatiaľ môže užívať aj nerušené súkromie. Tieto výhody ho však stáli nemalé peniaze.

Koncom roka 2011, kedy bola stavba dokončená, stál meter štvorcový 2000 eur. Podľa našich informácií si umelec vyhliadol trojizbový byt s rozlohou takmer 80.5 m², ďalšími 30.4 metrami disponuje balkón. Cena v tom čase teda predstavovala skoro 222 tisíc eur. Teraz mohla byť o čosi menšia, nie však dramaticky.

V luxusnom komplexe ale Koleník nie je jediným prominentom. Jeden z bytov vlastní exmanželka Paľa Haberu a práve tam podľa našich informácií zakotvila po rozvode spevákova dcéra Zuzana. Druhým známym menom je Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. Tá sa však s týmto bývaním bude musieť na konci kraľovania rozlúčiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu