Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koleník po rýchlovke: Ukázal vypracované telo!

Ján Koleník sa ako seriálový Maslák vyspal s Janulkou, ktorú stvárňuje Jana Wagnerová. Herec pritom ukázal vypracované telo. Zobraziť galériu (3)
Ján Koleník sa ako seriálový Maslák vyspal s Janulkou, ktorú stvárňuje Jana Wagnerová. Herec pritom ukázal vypracované telo. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Svaly v posteli! Ján Koleník (32) skončí ako Marcel Maslovič v dnešnej časti Paneláku v posteli s kolegyňou Janou Wagnerovou stvárňujúcou Janulku. Po mileneckej scéne si najmä ženské diváčky prídu na svoje. Herec totiž pri nakrúcaní ukázal vypracované telo. Keďže mu môžu postavu mnohí závidieť, zisťovali sme, ako sa o seba stará.

Jana Wagnerová alias Janulka príde za panelákovým Maslákom s prosbou o pomoc. Od jeho seriálovej milenky Nataly, ktorú stvárňuje Petra Blesáková, sa totiž dozvie o voľnom fleku manažérky vo fitnescentre. Hnedovláska však u svojho potenciálneho zamestnávateľa príliš nepochodí. Namiesto očakávaného postu jej totiž Koleník ponúkne pozíciu trénerky. Hoci to nie je to, čo očakávala, aj tak sa rozhodne džob vziať. A dostane k nej aj malý bonus v podobe sexu s hercom.

Po tom, čo si dvojica užije rýchlovku, kamery snímajú Koleníka oddychujúceho na gauči. Ako vidno, odhalil pri tom svoju vypracovanú hruď. Chceli sme preto od herca vedieť, ako sa o postavu stará. „Mám to v génoch. Musím priznať, že nič extra pre seba nerobím. Len to tak vyzerá. Raz za týždeň idem do posilňovne. No kedysi som športoval, tak mám v sebe nejaké základy,“ prezradil nám.

Ako sme sa tiež dozvedeli, nijako špeciálne sa v jedle neobmedzuje. „Určite nie. Nikdy som sa nemusel stravovať tak, že by som si dával pozor na postavu. Vždy som jedol to, čo mi chutilo. Občas dokonca zhreším vyprážanými alebo údenými dobrotami,“ bonzol topkám umelec, ktorému zrejme takýto metabolizmus závidia mnohí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu