Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Susedia prasknú od závisti: Poznáme výplatnú pásku jojkárskych Bučkovcov!

Mama Anka je hlavou rodiny Bučkovcov. Zobraziť galériu (8)
Mama Anka je hlavou rodiny Bučkovcov.

SIHLA – Rozprávkový honorár! Donedávna o dedinke s názvom Sihla tušil málokto. Po tom, čo sa na obrazovkách Jojky objavila svojrázna rodina Bučkovcov, už malú obec pozná celé Slovensko. A hoci sú reakcie miestnych obyvateľov na ich televíznu kariéru rôzne, účinkujúce hviezdy sa nemôžu sťažovať. Práve naopak. Vďaka tomu, že si do domu pustili kamery, sa ich rozpočet poriadne zväčšil.

Narastajúca popularita nie je to jediné, čomu sa rodina Bučkovcov zo Sihly v týchto dňoch raduje. Vďaka vlastnej reality šou, ktorú momentálne vysiela televízia Joj, si prišli na slušné peniaze. Podľa našich informácií zhrabli za svoje pôsobenie na obrazovkách dokopy viac než 12 tisíc eur. „Každý člen rodiny dostal za jeden diel okolo 200 eur. Nakrútených bolo osem častí,“ dozvedeli sme zo zákulisia šou.

Informácie o odmenách celebritnej rodinky sme si overovali aj na Kolibe. „Televízia Joj sa k honorárom za reality šou Bučkovci nebude vyjadrovať,“ povedala nám k tomu Lucia Kulihová z PR oddelenia. Rovnako tak sa na tému peňazí nechcela rozprávať ani hlava svojráznej rodiny – mama Anka.

O čosi zhovorčivejšia však bola, keď sme sa jej spýtali, ako na ich hviezdnu kariéru reagujú susedia. „Určite tam je nejaká závisť. Ale mňa to nijako nezmenilo. Som taká, aká som. Iná nebudem,“ reagovala temperamentná statkárka, ktorá však na odkrývaní rodinného súkromia predsa len našla pár nedostatkov. „Niektoré veci sa možno nemuseli dostať na povrch. Ale už keď sme sa na to dali...“ poznamenala zamyslene Anka. Tá napríklad nahnevala svojimi štipľavými poznámkami starostu Sihly, ktorého označila spolu s rodinou za alkoholika. Na oplátku ich chce hnať pred súd. „Možno väčšina ľudí by to ľutovala, ale to nie je náš prípad,“ uzavrela s úsmevom účinkovanie v programe Bučková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu