Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jojkárski Bučkovci sa zbláznili: Podpálili auto... teraz zatĺkajú!

Tomáš z nevysvetliteľných príčin podpálil svojmu bratovi Janovi auto. Mamka Anka sa mu usiluje kryť chrbát. Zobraziť galériu (10)
Tomáš z nevysvetliteľných príčin podpálil svojmu bratovi Janovi auto. Mamka Anka sa mu usiluje kryť chrbát.

SIHLA – Aj herci sa majú čo učiť! Svojrázna rodinka Bučkovcov, ktorá má na obrazovkách Jojky momentálne vlastnú šou, je stále plná prekvapení. Vedeli by o tom rozprávať nielen ich susedia, ale napokon aj dvor pri dome, na ktorom sa už odohrala nejedna dráma. O situáciu ako vystrihnutú z filmu sa počas nakrúcania postaral aj najmladší syn Tomáš, keď svojmu bratovi Janovi podpálil auto. A hoci toto jeho konanie je skutočne čudné, úplne zvláštnou záhadou je postoj jeho mamy Anky.

Rodina Bučkovcov zažila počas nakrúcania vlastnej reality šou nielen príjemné chvíle. Po konfliktoch so starostom totiž prišli na rad problémy aj v rámci famílie. Televízni diváci sa budú môcť o tom presvedčiť už v dnešnej časti, ktorá bude poriadne napínavá a divoká.  

Hádka synov Jána a Tomáša mala totiž poriadne nepríjemnú dohru. Mladší z Bučkovcov svojmu bratovi len tak, z ničoho nič podpálil auto. Zvláštnosťou je, že tento „atentát“ plánoval už od rána. „Tomáš medzi rečou poznamenal, že chce podpáliť auto. Anka bola zhrozená, ale v podstate len schovala hlavu do piesku a odišla z domu,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou.

Úsmev na perách temperamentnej ženy ešte viac zamrzol vo chvíli, keď sa bezmocne prizerala na plamene, ktoré z auta šľahali. Paradoxné je, že hoci Jano ako majiteľ auta nemal ďaleko od kolapsu, mama Anka sa s čistým svedomím zastávala vinníka Tomáša, ktorý požiar bezdôvodne založil.  

Rovnakú rétoriku zvolila hlava rodiny aj vo chvíli, keď sme sa s ňou spojili. Celý incident v podstate zapierala. „Ja neviem, ako sa to stalo. Všetci sme boli prekvapení,“ povedala na margo súrodeneckého sporu pani Bučková. Keď sme sa zmienili, že kamery nasnímali Tomáša, ako auto podpálil, reagovala stroho. „Ja vám to ani nepotvrdím, ani nevyvrátim,“ vyriekla naučenú formulku.

Dôvodom Ankinho zahmlievania môže byť to, že na dedinského plejboja Tomáša nechce vrhať zlé svetlo. „On si dáva záležať na tom, ako pôsobí pred kamerami. Ale absolútne nie je výbušný, práve naopak,“ komentovala správanie svojho syna hospodárka. Keď sme spomenuli, že nedávno v návale zlosti prevrátil kuchynský stôl, vyhovorila sa na to, že ho k tomu vyprovokovalo okolie.

A hoci je Tomáš momentálne zadaný, na Slovensku má povesť dedinského záletníka. Či by sa nádejné frajerky mali mať pred jeho agresivitou na pozore, nie je isté. Zaručene by však mali vedieť, že pre mamičku je skrátka miláčikom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu